Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

VERA lenjerie de pat colecția vară 2019 JYSK

7 lenjerii de pat din noua colecție de vară 2019

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: lenjerii de pat adulti, lenjerii de pat copii, lenjerii de pat premium

Pentru cel mai mulți dintre noi, lansarea unei noi colecții de lenjerii de pat este primită cu mult entuziasm și reprezintă un prilej să ne mărim colecția de lenjerii de pat de acasă. Asta pentru că lenjeriile de pat ne fac să se simțim foarte confortabil în patul de acasă, atunci când dormim, citim sau ne uităm la un film pe laptop.

Lenjeriile de pat contribuie și la designul interior al dormitorului: poți aduce instant un suflu nou camerei cu o lenjerie de pat nouă.

Noua colecție de lenjerii de pat pe care o găsești în magazine și online începând cu luna iulie te va încuraja să-ți alegi o lenjerie preferată pentru dormitorul tău sau al copilului. 

GINA - DELICATĂ ȘI FEMININĂ 

Lenjeria GINA din bumbac 100% ne încântă prin combinația delicată a culorilor: trandafiriu și alb luminos. GINA este o lenjerie foarte versatilă care iți va permite să o folosești pe una dintre cele două fețe, în funcție de preferințele tale. 

Modelul grafic geometric este subtil și îl face potrivit atât pentru dormitoare moderne, cât și pentru cele boeme și romantice. 

ANDREA - BOEMĂ ȘI DELICATĂ

Lenjeria ANDREA te atrage nu doar prin caracterul diafan și subtilitatea culorilor, ci mai ales prin designul acesteia și calitatea materialului. 

Realizată din bumbac 100%, ANDREA este o lenjerie pentru cei care își doresc să doarmă confortabil într-un material de înaltă calitate. Materialul premium se remarcă prin țesătura deasă și rezistentă care permite în același timp aerului să circule prin material, lăsând corpul să respire.  

Liniile subtile de culoarea nisipului formează un joc vizual interesant și par linii trasate cu un băț pe nisip. 

SELMA - PRACTICĂ ȘI RĂCOROASĂ

Pentru că este realizată din bumbac satinat, lenjeria SELMA este foarte răcoroasă și fină, fiind potrivită pentru nopțile călduroase de vară sau dacă preferi să dormi la o temperatură mai scăzută. 

SELMA este o lenjerie de culoare gri care contrastează cu albul de pe fundal, cu imprimeu grafic discret, care are o față gri pe care o poți folosi atunci când dorești un aspect contrastant pentru dormitorul tău. 

Modelul grafic care pare că imită placi de marmura crăpate, are o culoare serioasă, masculină și este perfectă pentru cei care își doresc un dormitor practic și modern, fără să caute prea multe complicații. 

VERA - LOOK MARIN 

Combinația cromatică a lenjeriei VERA este foarte interesantă: forme geometrice în diferite dimensiuni și culori care sunt completate de cearșaful și fețele de pernă în nuanțe de albastru-mentă. Culorile liniștitoare sunt recomandate în dormitor pentru că te ajută să dormi mai bine. Lenjeria de pat va contribui și la designul interior al dormitorului pentru că atrage instant atenția spre pat. 

LENJERII NOI PENTRU COPII 

Noua colecție de lenjerii de pat pentru copii include personaje îndrăgite de către aceștia: eroi, personaje Disney, unicorni și pisici. Îți prezentăm trei lenjerii de pat distractive și simpatice, potrivite pentru copilul tău. 

Lenjeria de pat PEPPA PIG va fi preferata copiilor care iubesc aventurile purcelușei PEPPA și ale familiei ei. 

Lenjeria de pat MERMAID este foarte delicată și potrivită pentru fetițe. Sirena desenată foarte artistic pe lenjeria cu fond alb are accente delicate de mov și roz, cu un text subțire de culoare neagră scris sub desen. 

AVENGERS este o lenjerie de pat pentru super-eroi fete sau băieți, curajoși și veseli, cu multe personaje preferate de aceștia. 

Care dintre noile lenjerii este preferata ta?