Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Aparat de călcat vertical cu abur

7 motive pentru care să folosești un aparat de călcat vertical cu abur

Dată:

Categorie: Toate articolele, Sfaturi

Aparatul de călcat vertical cu abur este adesea o soluție în situațiile în care nu vrei sau nu poți să folosești masa de călcat și fierul tradițional de călcat. Adaptat la stilul de viață modern, aparatul de călcat vertical cu abur REIMER poate fi utilizat rapid și comod în orice împrejurare. De exemplu, atunci când trebuie să îți netezești hainele chiar înainte să ieși din casă. Iar pentru că este compact, îl poți lua cu tine și în călătorii ca sa scapi ușor de mirosurile neplăcute și să îți împrospătezi hainele. Astfel, nu va mai fi nevoie să iei multe haine cu tine.

Am alcătuit o listă cu 7 beneficii pe care ți le aduce utilizarea unui aparat de călcat vertical cu abur și de ce este mai ușor de folosit ca un fier de călcat tradițional. 

      1. Un aparat de călcat vertical cu abur va prelungi durata de viață a hainelor tale. Aburul va îndepărta cu blândețe cutele de pe hainele tale și le va împrospăta între două spălări. Astfel, le vei putea purta de mai multe ori fără să se deterioreze rapid.
      2. Aburul înlătură cutele într-un mod mai delicat. Nu vei mai obține efectul apretat al fierului de călcat pe hainele tale, ci vor avea un aspect mai lejer. 
      3. Poate fi utilizat pe toate tipurile de textile care acceptă fierul de călcat tradițional. Folosește aparatul de călcat vertical cu abur pe haine delicate, fețe de masă sau perdele din voal. Datorită cablului de alimentare cu o lungime optimă, poți curăța cu abur o gamă largă de textile din casă.
      4. Este mai ușor de folosit pentru că poate fi poziționat vertical sau orizontal. Mânerul confortabil îl face ușor de utilizat chiar și pentru hainele agățate pe umeraș sau perdelele de la ferestre. 
      5. Îți reîmprospătezi hainele fără curățare chimică. Aparatul de călcat vertical cu abur este o soluție ecologică de reîmprospătare care utilizează doar apă și căldură. 
      6. Înlătură mirosurile și omoară 99.9% din bacterii. În acest fel, nu vei deteriora hainele, dar vei elimina doar germenii și bacteriile și implicit mirosurile neplăcute. 
      7. Este mic și ușor de depozitat. Design-ul compact îl face ușor de transportat. Îl poți lua cu tine în vacanță și vei avea haine fără cute în fiecare zi. 

Aparatul de călcat vertical cu abur te ajută să economisești bani și prelungește durata de viață a hainelor tale. Aburul oferă cel mai delicat mod de a îndepărta cutele pentru un aspect natural al textilelor. 

Alături de aparatul de călcat vertical cu abur REIMER, te poți bucura și de alte accesorii:

  • O perie pentru textile care concentrează aburul și penetrează fibra textilă în abundență. Va fi astfel mai ușor și mai repede să netezești textilele din materiale mai groase. 
  • Clești pentru netezirea marginilor și fixarea materialelor
  • Un cârlig pentru a agăța umerașul pe partea de sus a ușii dulapului
  • Un recipient pentru reumplerea aparatului cu apă