Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Din când în când, este bine să înlăturăm dezordinea din toate aspectele vieții. Lucrurile aruncate la întâmplare acasă sau la serviciu nu sunt benefice nici pentru aspectul casei tale, nici pentru starea ta psihică. Iar o viață organizată te va face mai energic și mai eficient. 

Însă trebuie să recunoaștem că uneori poate fi foarte dificil să te desparți de unele obiecte. Sigur că nu ne referim la lucrurile pe care le-ai primit cadou de la prieteni sau le-ai cumpărat în vacanță. Poate că locuiești într-un apartament mic și spațiul nu îți permite să aranjezi toate piesele de mobilier pe care ți le dorești. Pentru fiecare dintre aceste situații, soluția este să înlături dezordinea și să profiți de fiecare metru pătrat din casa ta. Așa îți poți păstra amintirile din vacanță, hainele pentru următorul sezon și cărțile preferate și să ai în continuare o casă curată și ordonată care nu te va stoarce de energie. 

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru depozitarea hainelor la schimbarea de sezon, citește blogul nostru

Folosește spațiul de sub pat

Spațiul disponibil sub pat este foarte rar folosit și noi avem idei care te vor convinge că merită îl valorifici. O soluție este să îți achiziționezi căteva cutii de depozitare din plastic. Unele au chiar și roți incluse pentru a le muta mai ușor atunci când vrei să ai acces la lucrurile depozitate.

Gândește-te la ce ai vrea să depozitezi sub pat: obiecte la care ai vrea să ai acces des - încărcătorul pentru mobil, accesorii, sau pe care ai vrea să le păstrezi în siguranță pentru o perioadă mai lungă de timp - de exemplu lenjeriile de pat, hainele pentru următorul sezon, pantofii sau trolerele pentru vacanță. 

Idee: Cutiile din plastic sunt ușor de întreținut și costă foarte puțin. Dacă îți dorești un look mai sofisticat, alege coșuri din răchită sau materiale naturale care să fie totuși puțin vizibile. 

Alege un pat cu spații pentru depozitare

O altă soluție prin care poți profita de noi spații pentru păstrarea lucrurilor tale este să folosești sertarele de depozitare care vin în dotarea anumitor paturi. Pe lângă beneficiul depozitării, sertarele îți vor îmbunătăți și aspectul dormitorului. De exemplu, cadrul de pat LIMFJORDEN au întegrate sertare pentru depozitare în structura acestora. 

 

 

Vezi selecția noastră de cadre de pat aici. 

Te interesează să ai mai mult spațiu de depozitare și în camera copiilor sau a adolescenților? Atunci cadrul de pat BILLUND poate fi foarte potrivit, pentru că are un aspect care le place copiilor și beneficiază și de spațiu de depozitare integrat în mobilier. Copiii pot să folosească singuri sertarele sau rafturile pentru jucării și cărți și astfel poți spera că le vor și strânge singuri. 

Idee: Pentru hainele care ocupă mult spațiu și pe care le vei folosi de-abia în sezonul următor, te sfătuim să folosești pungile pentru vidat. Astfel, vei putea să depozitezi foarte multe articole vestimentare chiar sub patul tău! 

Pernele și plăpumile pot fi depozitate în același fel: scoate tot aerul din pungă și vei economisi mult spațiu. Nu uita să le speli înainte de depozitare, se vor păstra mult mai bine. 

Citește mai multe despre întreținerea și curățarea optimă a pernelor și plăpumilor.

Ai idei despre depozitarea eficientă a lucrurilor din dormitor? Împărtășește-le cu noi! 
 

Descoperă mai mult

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noua colecție Nordic Mood: mobilier colorat de mici dimensiuni

3 lenjerii de pat pentru un dormitor în care să te relaxezi

5 idei pentru un hol funcțional și primitor

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.