Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

7 trenduri in design-ul interior in 2016

7 trenduri in design-ul interior in 2016

Dată:

Categorie: Camera de zi, Dormitor, Trenduri

În fiecare an, design-ul interior face un pas înainte și se reinventează. Apar noi trenduri, noi idei, noi produse must have. Pentru 2016, specialiștii în decorațiuni și aranjamente interioare v-au pregătit noi direcții de amenajare a spațiului interior pe care le puteți integra în decorul actual al casei sau le puteți aplica în noua locuință, dacă tocmai v-ați mutat într-o casă nouă.

 1. Culorile Rose Quartz și Serenity sunt culorile anului 2016, conform Insitutului Pantone, care în fiecare an anunță o culoare ce va străluci în lumea modei și a designului. Cele două culori se completează reciproc și aduc o senzație de calm într-un interior în care sunt predominante. Rose Quartz este un ton de roz cald și pal, iar Serenity este un ton rece și liniștit de bleu.

   

   
 2. Seturi de dining clasice. În timp ce bucătăriile devin din ce în ce mai aglomerate de produse electronice hi-tech, frigidere smart, aragazuri inteligente și mașini de făcut pâine super dotate, locul destinat servirii mesei se reîntoarce la formele și materialele clasice. Locul în care familia se adună la finalul unei zile obositoare este intim, confortabil și plăcut și ne aduce aminte de mesele de Sărbători, alături de părinți și bunici. 

   

   
 3. Oglinzi statement în baie. Baia este în general ultima încăpere la care ne gândim atunci când vine vorba de aspect, pentru că aici primează utilitatea. De ce să nu ai însă o baie în care să te simți bine? În 2016, oglinda simplă și dreptunghiulară din baie, fără rame sau integrată într-un dulăpior, e istorie! În locul ei apare oglinda statement, care va atrage toată atenția.

  Oglinzi Statement in baie
   
 4. Accent pe somn. Până acum, dormitorul era prevăzut cu draperii opace, care să oprească lumina și să te ajute să dormi mai bine. În 2016 ne bazăm însă pe tehnologie. Pernele special concepute pentru diverse preferințe – cu memorie, pene sau puf, și saltelele de calitate vor face o treabă mult mai bună decât întunericul atunci când vrei să te odihnești. Cu perna și salteaua potrivită, vei dormi ca un bebeluș indiferent de oră.

  Trenduri in design in 2016
   
 5. Amestec de metale. Piesele de metal sunt prezente în casele noastre din cele mai vechi timpuri. Indiferent de cultură sau zonă geografică, metalul a fost un material folosit intensiv încă din momentul în care oamenii l-au descoperit. Obiectele de decor ce imită bronzul, argintul, aurul sau alama vor da un suflu proaspăt casei tale. Alege să decorezi casa cu sfeșnice, boluri, rame pentru oglinzi sau casete metalice. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să te limitezi la un singur metal, ci le poți amesteca după bunul plac!      

   
   
 6. Biroul revine! Probabil că până acum stăteai la laptop în pat sau pe canapea, în cele mai ciudate poziții. Trebuie să știi însă că atunci când lucrezi sau stai pe net ore întregi într-o poziție greșită, care pune presiune pe coloana vertebrală și pe mușchii gâtului, apar durerile de spate și de mijloc. Gândește-te că un copil își face lecțiile la birou, nu pe canapea sau fotoliu. Așa ar trebui să stea lucrurile și pentru adulți. De aceea, în 2016 biroul revine la modă. Și vorbim de biroul de acasă, nu de cel de la serviciu. Așadar, rezervă-ți un colț din dormitor sau din sufragerie pentru un birou elegant sau modern, masiv sau minimalist. 

   

   
 7. Măsuțele de colț ies în evidență. Extrem de utile dacă ai spații înguste în care nu ai loc pentru alte piese de mobilier sau dacă pur și simplu vrei să ai o piesă cu rol de piedestal, fie pe hol, fie în bucătărie sau în sufragerie. Poți alege dintr-o multitudine de materiale, culori, înălțimi sau modele. 

   
 8.