Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lenjerii de pat noi vara 2018

8 lenjerii de pat din vara 2018: modele discrete, vesele și feminine

Dată:

Categorie: Dormitor

Cuvinte cheie: lenjerii de pat adulti, lenjerii de pat copii, lenjerii de pat premium

Cunosc oameni care au o adevărată colecție de lenjerii de pat și care sunt entuziasmați de fiecare dată când primesc cadou una nouă. Asta pentru că lenjeria de pat e cea care te face să te simți mai confortabil atunci când te odihnești, când te uiți la seriale la laptop, când citești sau stai pe telefon.

Dacă te plictisești des de cum arată dormitorul tău, poți aduce un suflu nou în cameră cu o lenjerie de pat nouă.

NOUTĂȚI PENTRU DORMITORUL MATRIMONIAL

Colecția noastră de lenjerii de pat se înnoiește de două ori pe an: înaintea sezonului cald și înaintea sezonului rece. Ceea ce înseamnă că în luna iulie, în magazine au sosit noile modele de lenjerii de pat, dintre care sigur vei avea o preferată. Noi am ales 5 lenjerii de pat pentru adulți și 3 lenjerii de pat pentru copii care ne plac foarte mult. Descoperă-le mai jos. 

 

JASMIN – ROMANTICĂ ȘI FEMININĂ

JASMIN e, fără doar și poate, o lenjerie de pat pentru fete. Și nu pentru orice fel de fete, ci pentru acelea care vor să se bucure de toate momentele vieții lor, cărora le place să contemple lucruri ce pot părea banale pentru alții și care găsesc frumusețea în peisaje și cadre pe care uităm să le mai apreciem. O cafea în oraș cu cea mai bună prietenă e un moment pe care posesoarea acestei lenjerii îl va prețui. La fel și o dimineață târzie petrecută în pat,  în timp ce caută inspirație pe Instagram sau pe Pinterest. 

Lenjeria de pat JASMIN

Lenjeria de pat JASMIN

Realizată din bumbac 100%, JASMIN e o lenjerie care te va ajuta să dormi confortabil, pentru că lasă corpul să respire. Modelul grafic cu flori roz imprimate pe fond alb e feminin și discret, potrivit pentru dormitoarele boeme și romantice.

 

DAIMI – PRACTICĂ ȘI MASCULINĂ

Lenjeriile din bumbac percal 100% sunt o investiție pe care o vei aprecia. Materialul este unul premium, pentru că are țesătură deasă și rezistentă, dar permite în același timp aerului să circule prin material, lăsând astfel corpul să respire. 

Lenjeria de pat DAIMI

Lenjeria de pat DAIMI 

Din bumbac percal este realizată lenjeria de pai DAIMI din gama GOLD, o lenjerie de culoare închisă, gri, cu imprimeu grafic discret. DAIMI e o lenjerie a contrastelor. Modelul grafic pare că imită scoicile de pe plajă, un element jucăuș și relaxant, în timp ce culoarea e serioasă, masculină. De aceea, e o lenjerie de pat pe care o vor aprecia cei care își doresc un dormitor sobru și practic și un pat confortabil. Este o lenjerie pentru cei care apreciază simplitatea și calitatea în viața de zi cu zi, pentru cei poate prea ocupați, care caută să își simplifice viața cât mai mult.

 

SARA – RĂCOROASĂ ȘI DIAFANĂ

 

Când te uiți la lenjeria de pat SARA în comparație cu alte lenjerii de pat, e ca și cum ai avea o rochie de mireasă pusă pe umeraș, printre niște rochii de zi. Iese imediat în evidență, și nu doar datorită culorii, ci mai ales datorită designului și materialului. 


Lenjeria de pat SARA

Lenjeria de pat SARA

Realizată din bumbac satinat, un material răcoros și fin, este foarte utilă în nopțile călduroase sau în cazul în care preferi să dormi la o temperatură mai scăzută. Designul este simplu și elegant: un material alb pe care sunt trasate linii subțiri, gri, drepte, la distanțe diferite una de cealaltă.

SARA e o lenjerie pentru cei care își doresc calitate înaltă și design inovator. Când este așezată pe pat și materialul nu mai stă întins, liniile drepte se transformă în linii șerpuitoare fine, de ca și cum ar fi trasate în nisip, iar acest joc vizual este foarte interesant.

 

MALOU – RELAXANTĂ ȘI DISCRETĂ

Realizată din bumbac 100%, lenjeria MALOU are o culoare potrivită pentru dormitor. Movul închis te îmbie la relaxare, dar aduce în același timp o notă veselă în dormitor. Imprimeul repetitiv de pe lenjerie este vizibil doar dacă o privești de aproape, ceea ce este un avantaj dacă vrei ca dormitorul să nu pară aglomerat vizual, dar nici nu îți dorești o lenjerie banală, uni. 


Lenjeria de pat MALOU
Lenjeria de pat MALOU

 

THERESA – PENTRU SERI RĂCOROASE

Dacă ai un dormitor friguros și preferi să dormi într-o cameră cu temperatură mai ridicată, o lenjerie de pat din bumbac flanelat îți va ține de cald în nopțile reci. De culoare gri și cu imprimeu cadrilat, THERESA este potrivită pentru interioare masculine, minimaliste sau scandinave. Culoarea gri este recomandată în dormitor pentru că te ajută să dormi mai bine. Pentru un plus de culoare, poți adăuga perne deco albastru închis sau roz pal.

 
Lenjeria de pat THERESA

Lenjeria de pat THERESA

NOUTĂȚI PENTRU DORMITORUL COPILULUI

În gama de lenjerii de pat pentru copii vei găsi o mulțime de lenjerii cu personaje Disney, eroii, ponei pentru fetițe și dinozauri pentru băieți. Am ales trei noutăți care să îi placă și copilului tău, și ție – lenjerii de pat distractive și simpatice. 


Lenjerii de pat pentru copii

Lenjeria de pat EMOJI  îi va distra cu siguranță pe copiii mai mari, care știu deja să folosească toate emoticoanele de pe telefon mai ceva ca pe literele alfabetului. În plus, lenjeria are un design simplu, cu un text subțire de culoare neagră scris pe un fond alb și cu câteva emoticoane haioase, deci se va potrivi în camera copilului indiferent de ce mobilier are.

Lenjeria de pat Masha and the Bear e o alegere bună pentru copiii mai mici, care sunt fani ai aventurilor Mashei, fetița neastâmpărată care e prietenă cu toate animalele din pădure.

Pentru super-eroi fete sau băieți, copii puternici, visători, veseli și optimiști, alege lenjeria de pat VILHELMINA. Perna este imprimată cu un mesaj optimist, iar restul lenjeriei de pat are un model simpatic, cu multe măști mici inspirate de masca lui Batman.

 

Care dintre noile lenjerii este preferata ta?