Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Bestseller: Top 5 cele mai dorite saltele din gama noastră

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Înotătorul Michael Phelps, sportivul cu cele mai multe medalii olimpice din istorie, doarme în fiecare noapte într-o cameră în care aerul este comparabil cu cel de la o altitudine de 2500 m, pentru a avea cât mai multă energie a doua zi. Somnul este extrem de important pentru sănătate, iar sportivii știu asta cel mai bine. Și chiar dacă nu poți dormi pe vârful unui munte în fiecare seară, pentru a avea un somn cât mai odihnitor, poți alege o saltea care să îți ofere un somn sănătos. 

Atunci când decizi că ai nevoie de o saltea nouă, decizi de fapt că îți dorești un somn mai bun. Salteaua, mai mult decât orice alt produs destinat dormitorului, este factorul care îți influențează calitatea somnului, de aceea e bine să alegi o saltea de calitate, care îți va fi un partener de încredere pentru mult timp.

Salteaua potrivită diferă în funcție de nevoile fiecăruia, de poziția în care doarme, de greutatea fiecărei persoane. Sunt unele persoane care au nevoie de sprijin suplimentar pentru zona lombară și sunt altele care au nevoie de sprijin pentru umeri. Există o mare varietate de saltele – cu arcuri, din spumă cu memorie, cu mai multe straturi, cu fermitate mică, medie sau ridicată.

Ca să îți facem alegerea mai ușoară, am adunat aici un top al celor mai dorite saltele de către clienții JYSK, bestsellerele noastre în materie de saltele. Vezi ce calități are fiecare și cărui tip de persoană i se potrivește.

Saltea din spumă cu memorie GOLD F110 Wellpur

Saltea spuma cu memorie GOLD F110 Wellpur JYSK

Este una dintre saltelele de top ale gamei noastre, încadrată în calitatea GOLD, care marchează produsele realizate din cele mai bune materiale. GOLD F110 este o saltea luxoasă cu înălțime de 24 cm, din spumă cu memorie de 3 cm ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare, spumă foarte elastică de 17 cm și spumă vâscoelastică de 2 cm - o combinație unică de gel răcoritor și spumă cu memorie. Husa din mătase artificială are efect răcoritor și calmant.

Este potrivită pentru persoanele cu greutate mai mică. În general, saltelele din spumă sunt recomandate celor care au o greutate mai mică, pentru că sunt destul de moi, iar spuma se mulează pe corpul celui care o folosește. Dacă ai o greutate mare, vei aplica o presiune mare pe saltea și te vei cufunda prea mult în ea, iar asta nu te va ajuta să stai confortabil și cu spatele drept.  

Saltea din spumă cu memorie GOLD F30 Wellpur

Saltea spuma cu memorie GOLD F30 Wellpur JYSK

GOLD F30 este o saltea luxoasă cu grosime de 18 cm, cu un nucleu de 14 cm realizat din spumă poliuretanică și 4 cm de spumă cu memorie ce ajută la îndepărtarea tensiunii musculare. Atunci când este încălzită de căldura corpului, spuma ia forma corpului, înlăturând durerile musculare și articulare și ameliorând problemele circulatorii. Este prevăzută cu husa lavabilă, antibacteriană.

Are fermitate medie spre tare, ceea ce o face potrivită pentru persoanele care au probleme cu spatele și au nevoie de o suprafață cât mai fermă atunci când dorm. Și această saltea este mai potrivită pentru persoanele cu greutate mai mică.

Saltea din spumă cu memorie GOLD F85 Wellpur

Saltea spuma cu memorie GOLD F85  Wellpur JYSK

O saltea luxoasă antialergică, cu o grosime de 22 cm, realizată din spumă poliuretanică de 16 cm și 4 cm de spumă cu memorie AIR ce ia forma corpului. În cazul saltelelor cu spumă, cantitatea de aer din spumă diferă în funcție de calitatea saltelei. Tipurile de spumă mai ieftine conţin cea mai mare cantitate de aer. O saltea cu o cantitate mare de aer este mai moale, iar durabilitatea este mai scurtă în comparaţie cu tipurile de spumă cu mai puţin aer.

GOLD F85 are o fermitate medie. Husa saltelei a fost tratată cu argint Silpure, un tratament antibacterian ce protejează împotriva bacteriilor. Banda de ventilație de pe margine ajută la circulația aerului prin saltea.

Saltea cu arcuri Multipocket PLUS S65 DREAMZONE

Saltea cu arcuri multipocket PLUS S65 DREAMZONE JYSK

Este una dintre cele mai dorite saltele cu arcuri și spumă din gama noastră. Salteaua are două fețe, cu două niveluri de fermitate și 500 de arcuri multipocket pe m², împărțită în 7 zone de confort ce oferă un suport unic și corect din punct de vedere ergonomic. Este căptușită cu spumă cu memorie ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare și spumă poliuretanică pe o parte, și cocos ce ajută la ventilație și spumă poliuretanică pe cealaltă parte.

Cele 7 zone de confort se datorează grosimii arcurilor, care variază în funcție de zona de confort. Acest lucru face ca arcurile să fie utilizate diferit de corp, în funcție de zonă.

Saltelele cu arcuri sunt potrivite pentru persoanele cu greutate mai mare, deoarece arcurile susțin mai bine greutatea și te ajută să dormi într-o poziție corectă.

Arcurile Multipocket sunt asemănătoare arcurilor Pocket, dar sunt mai mici. Arcurile Multipocket sunt utilizate la cele mai bune saltele cu arcuri.  Fiecare arc este protejat de o pungă din pânză care reduce uzura şi prelungeşte durabilitatea saltelei. Fiecare arc din sistem funcţionează individual. Acest lucru face posibil să se amplaseze arcuri individuale în diferite poziţii unele faţă de celelalte.

Saltea superioară din spumă cu memorie GOLD T30

 Saltea superioara GOLD T30 JYSK

O saltea superioară sporește confortul oferit de salteaua ta, o protejează în același timp și îi prelungește viața. Datorită saltelei superioare, greutatea corpului se distribuie egal pe saltea și previne deformarea acesteia. GOLD T30 este preferata clienților noștri în materie de saltele superioare (cunoscute și sub denumirea de toppere). Cu o grosime de 4,5 cm, este realizată din spumă cu memorie ce înlătură tensiunea musculară și este prevăzută cu o husă antibacteriană lavabilă.  

Atunci când alegi o saltea, nu uita că este importantă și poziția în care dormi, temperatura din dormitor, dacă ai probleme cu articulațiile, spatele sau gâtul, greutatea pe care o ai și dacă transpiri sau nu. În funcție de acestea, un consultant din magazin te poate ajuta să faci cea mai bună alegere.  

VREI SĂ FII LA CURENT CU ARTICOLELE DE PE BLOG?
TE ANUNȚĂM CÂND APAR PRIN NEWSLETTER!

Abonare