Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bestsellerele verii: Top 5 cele dorite saltele ale verii 2017

Bestsellerele verii: Top 5 cele dorite saltele ale verii 2017

Dată:

Categorie: Dormitor

Cuvinte cheie: cele mai bune saltele, Cele mai bune saltele pentru spate, recomandari saltele

Când te gândești la vară, îți vin în minte planurile de distracție. Ieșirile la terasă sau la iarbă verde, weekendurile la munte, vacanța la plajă, concertele, festivalurile sau grătarele în curte sunt activități care îți umplu timpul liber și care îți fac verile frumoase. Probabil că nu te gândești prea mult la somn. Dar, atât de multă activitate presupune și nevoia de mai multă energie, iar ca să ai energie trebuie să te și odihnești.

Somnul din timpul nopții e de obicei mai scurt vara, asta tocmai pentru că poți face activități afară până la o oră mai înaintată. Și pentru că dormi mai puțin, e foarte important să dormi bine.

O saltea care să îți ofere susținerea potrivită este principalul factor care îți influențează somnul. Fiecare persoană are nevoi și caracteristici diferite, de aceea și salteaua potrivită diferă de la un om la altul, în funcție de conformație, felul în care doarme sau poziția preferată de somn.

Dacă te-ai hotărât însă să dormi mai bine, astfel încât să nu ai dureri de spate și să profiți la maxim de timpul liber și să ai energie pentru activitățile de a doua zi, am făcut un top al celor mai bine vândute saltele din gama noastră.

Iată ce saltele au preferat clienții noștri vara aceasta! 

Locul 5: PLUS S65 Dreamzone

Saltea PLUS S65 Dreamzone

Este o saltea de calitate cu două fețe, două niveluri de fermitate și 500 de arcuri multipocket pe m², împărțită în 7 zone de confort care oferă un suport corect din punct de vedere ergonomic. Salteaua este căptușită pe o parte cu spumă poliuretanică și cocos ce ajută la ventilație și spumă poliuretanică pe cealaltă parte. Husa elastică este lavabilă și are matlasare groasă.

Locul 4: PLUS F95 DreamzonePLUS F95 dreamzone

Cu o grosime de 17 centrimetri, această saltea realizată din mai multe straturi are un nucleu de spumă poliuretanică de 14 cm, căptușită cu un strat de 1 cm de cocos, care oferă o ventilație mai bună. PLUS F95 Dreamzone are 7 zone de confort care au rolul de a oferi cea mai bună susținere a corpului, astfel încât să dormi într-o poziție corectă și ergonomică.  

Locul 3: PLUS F30 DreamzonePLUS F30 dreamzone

Este o saltea realizată din spumă poliuretanică de calitate, cu o parte profilată ce oferă o mai bună ventilație. Are o grosime de 12 cm și o fermitate medie, iar nucleul are o densitate de 25 kg/m³. Spuma poliuretanică este cel mai popular tip de spumă folosit la saltele.

Locul 2: GOLD F30 WellPur

Gold F30 Wellpur
De mulți ani, aceasta este una dintre cele mai populare saltele din gama noastră. GOLD F30 WellPur este o saltea luxoasă cu o grosime de 18 cm, realizată din mai multe straturi de spumă. Nucleul are 14 cm și este realizat din spumă poliuretanică, iar peste acesta există un alt strat de 4 cm din spumă cu memorie AIR. Spuma cu memorie AIR ia forma corpului și ajută la îndepărtarea tensiunii musculare. Salteaua este prevăzută cu husă lavabilă, antibacteriană.  

Locul 1: GOLD F85 WellPurGold F85 WellPur

Este cea mai dorită saltea din această vară. Asemănătoare cu salteaua GOLD F30 din punct de vedere al construcției, GOLD F85 este mai groasă, având 22 cm înălțime, ceea ce înseamnă mai mult confort. Stratul de spumă poliuretanică de 16 cm este acoperit cu un strat din spumă cu memorie AIR de 4 cm, ce ia forma corpului și ajută la eliminarea durerilor musculare. Un plus al acestei saltele este husa cu tratament antibacterian cu argint Silpure și banda de ventilație de pe margine, care ajută la circulația aerului prin saltea.