Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru TOATE comenzile online! Valabil inclusiv pentru produsele DEJA REDUSE

AFLĂ MAI MULT
Cele mai dorite seturi ale verii: idei și exemple de decorare

Cele mai dorite seturi ale verii: idei și exemple de decorare

Dată:

Categorie: Grădină

Ai o grădină, o terasă sau un balcon. Ai decis că vrei să o mobilezi și să o decorezi, astfel încât să o transformi într-o cameră de zi pe care să îți petreci tot restul verii, să te bucuri de vremea frumoasă sau de răcoarea serilor de vară. Mai întâi, te asigurăm că e o idee bună din mai multe motive: îți vei extinde astfel spațiul de locuit pe timpul verii, ceea ce va însemna mai multe alternative de petrecere a timpului liber la tine acasă sau mai mult loc pentru petrecerile cu prietenii. Apoi, e mai sănătos și mai benefic să petreci mai mult timp în aer liber decât închis în casă, chiar dacă e vorba doar de stat pe balcon sau pe terasă, în mijlocul orașului.

Pașii următori sunt alegerea mobilierului și a decorațiunilor care îți vor face zilele de vară mai frumoase și orele libere mai relaxante. În acest punct venim în întâmpinarea ta cu o listă al celor mai apreciate seturi de terasă și grădină ale acestei veri, produse aflate în topul celor mai bine vândute piese de mobilier de grădină din gama noastră. În plus, îți dăm câteva idei de amenajare a acestor seturi cu ajutorul pernelor deco, felinarelor de grădină, pernelor pentru scaun, păturilor și obiectelor decorative

Vezi mai jos cum am decorat seturile câștigătoare ale verii 2017!
 

EBELTOFT - SIMPLU ȘI CONFORTABIL


Setul de terasă EBELTOFT se numără printre bestsellerele verii în materie de mobilier pentru terasă. Format din două fotolii, o canapea și o măsuță realizate din plastic cu protecție UV. setul EBELTOFT se va potrivi la fel de bine și într-o grădină mare, și pe un balcon. Materialul din care este realizat este foarte ușor, dar este rezistent, ceea ce îl face potrivit pentru un spațiu exterior. Setul nu este foarte masiv, de aceea îl poți folosi și pe balcon. 

Cum l-am amenajat: Am asortat setul EBELTOFT cu o piesă de mobilier de interior, puful MAJLED, și cu o pătură pufoasă, pătura din fleece KAMGRAS, ceea ce aduce mai multă intimitate spațiului exterior și mai mult confort. Elementelor specifice unui interior le-am alăturat decorațiuni de grădină - felinarul  DOMHERE și ghiveciul pentru podea SVARTBAK. mixul dintre decorațiuni specifice interiorului și decorațiuni destinate grădinii fac ca spațiul exterior să își păstreze aerul informal și relaxat, în timp ce beneficiazî și de confortul și intimitatea interiorului. 

Pentru a vedea detalii despre obiectele decorative folosite, apasă pe semnul + de pe imagini. 

 

 

 

 

EBBESKOV - ADAPTAT NEVOILOR TALE

EBBESKOV este un set modular, pe care îl poți amenaja în funcție de necesitățile și spațiul pe care îl ai la dispoziție. De asemenea, îl poți modifica oricând cu ușurință și transforma, de exemplu, din colțar cu 8 locuri, în canapea și 2 sau trei fotolii, dacă îți vin mai mulți prieteni și vreți fă faceți o 'masă rotundă'. Setul include masă, modul de colț, modul central și modul pentru capăt realizate din poliratan împletit manual, cu perne confortabile incluse. 

Cum l-am amenajat: Am ales să îți prezentăm setul EBBESKOV în varianta lui minimă de amenajare:  măsuța de cafea și canapea de trei locuri, formată din două module pentru capăt și un modul central. Am asortat setul cu felinare ELVEMUSLING de culoare închisă, asemănătoare cu materialul pernelor incluse în set, pătură croșetată KRYPMURE și două ghivece de podea înalte și înguste, MYGGA și SANGSVANE. Cu această amenajare simplă, tocmai ți-am mutat canapeaua și măsuța de cafea din living afară. Pe scurt, e tot ce ai nevoie pentru un living în aer liber.  

 

 

 

 

 

LANGET - EXTRA SPAȚIU CU SUMPLIMENT DE CONFORT

Setul LANGET realizat din oțel și poliratan împletit manual, prevăzut cu perne luxoase, este realizat dintr-un material foarte rezistent, mai greu și mai masiv decât setul EBELTOFT. De aceea, este potrivit pentru spațiile mai generoase. Dacă însă nu ai atât de mult spațiu la dispoziție, poți alege doar piesele care ți se par potrivite: canapeaua, fotoliile sau măsuța. 

Cum l-am amenajat: Am amenajat setul LANGET minimalist, cu câteva perne de grădină KNUDEN pentru un plus de confort, pătură KROKUS din fleece, ghiveci HVEPS și bombonieră THORLEIF. Sunt doar câteva mici detalii decorative care au și utilitate și care îți vor spori gradul de confort. 

 

VEBBESTRUP - CULORI ȘI MATERIALE DE VARĂ ÎN 3 IDEI DE AMENAJARE

Setul de terasă VEBBESTRUP din aluminiu și poliratan împletit manual este highlight-ul colecției noastre de mobilier de grădină. Este elegant, subțire și ușor de asortat cu mai multe stiluri. Datorită culorii deschise, va da impresia de spațiu luminos, potrivit cu sezonul estival. Setul include canapea, două fotolii și două măsuțe cu dimensiuni diferite, care pot fi mutate cu ușurință în funcție de necesitățile momentului. 

Pentru că este ne-a plăcut foarte mult și pentru că e foarte versatil, am încercat mai multe variante de decorare a setului VEBBESTRUP, pe care ți le prezentăm mai jos.


Amenajare 1: Prima idee de amenajare a setului VEBBESTRUP este influențată ușor de stilul Dark Deco. Felinarul STRAND din salcie și MDF se asortează foarte bine cu materialul din care este realizat cadrul canapelei și fotoliilor. 

 

 

 

 

 

 

 Amenajare 2: Cea de-a doua propunere de amenajare se bazează pe culori mai relaxate, care duc cu gândul la plajele pe care abia așteptăm să le vizităm vara. Albastrul apei mării și galbenul pal al nisipului se regăsesc în culoarea pernelor decorative, a păturii KRYPMURE și a umbrelei de soare DALHUSE.  Am adăugat și o lampă solară în formă ce glob, de dimensiuni mari, un obiect de iluminat cu design simplu, dar cu un efect puternic în nopțile de varp, lampa solară HVIDKLIRE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amenajare 3: Cea din urmă propunere de amenajare a setului VEBBESTRUP este mai veselă, mai încărcată și, prin urmare, cea mai apropiată de conceptul danez de amenajare HYGGE. Multe pernuțe decorative, multe decorațiuni și piese de mobilier adiacente precum scaunul din ciment VANN și balansoarul VARMING tranformă această casă într-un spațiu hygge pentru vară, pregătit să primească prieteni mulți și familii mari. 

 

 

 

 

 

 

 

SETUL CU BANCA HVIDE SANDE

Un set potrivit pentru cei care sunt în căutarea unei soluții pentru zona de dining din grădină, HVIDE SANDE este realizat din lemn de esență tare certificat FSC, vopsit cu alb, culoarea cea mai potrivită pentru verile inspirate de vacanțe tropicale. Mobilierul are un aspect rustic, potrivit pentru cei care apreciază spațiile informale și relaxate. 

Cum l-am amenajat: Pentru că este un set destinat în principall meselor în aer liber, am ales pentru doar obiecte decorative cu rol funcțional: setul HVIDE SANDE două felinare pentru o atmosferă mai romantică seara, o pătură pentru serile răcoroase și câeteva perne pentru șezut, care să facă mobilierul mai confortabil.