Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Fotoliu JELS și fotoliu cu taburet ARDEN

Compartimentare inteligentă: cum să îți creezi un spațiu privat pentru relaxare acasă

Timpul petrecut alături de familie te încarcă cu energie și bună-dispoziție. Dar uneori poate deveni epuizant să ții pasul cu părinții, copiii sau cu soțul ori soția. Simți că ai nevoie de un loc al tău în care să te încarci și să revii cu forțe proaspete la activitățile pe care le faci împreună cu familia. Am descoperit câteva trucuri care să ajute să te relaxezi rapid fără să îți neglijezi familia sau să ajungi să te izolezi de cei din jur. 

Mobilier pentru zona de relaxare atunci când ai o casă aglomerată

O tendință foarte apreciată în ultimii ani se axează pe piese de mobilier care te ajută să creezi spații pentru relaxare și să obții un nivel crescut de intimitate chiar și într-o casă aglomerată. Un exemplu foarte bun este un fotoliu cu taburet pentru picioare în care te poți bucura de câteva momente de liniște. 

Așa poți să te relaxezi atunci când toată familia se află în sufragerie și fiecare este ocupat cu o carte, cu emisiunea preferată sau cu vizionarea unui film pe laptop. Scaunul, alături de o pătură moale și câteva perne colorate devine spațiul personal în care te poți bucura de liniște și în care nu vrei neaparat să îi integrezi pe ceilalți membri ai familiei. 

 


Mobilier pentru compartimentare eficientă 

Atunci când ai o familie numeroasă și sunt toți adunați în living sau în bucătărie poți folosi mai multe variante pentru a compartimenta spațiul astfel încât să nu fie nevoie să vă despărțiți sau să vă mutați într-o cameră mai mare. 

Piesele de mobilier multifuncționale rezolvă multe probleme legate de spațiu. O canapea extensibilă poate fi utilizată ca un pat sau ca spațiu de relaxare după o zi aglomerată la birou. De exemplu, colțarul MARIAGER are în plus și două comparimente pentru depozitare. 

Într-o casă mică, știm că problema spațiului este foarte comună. De aceea, piesele de mobilier care oferă și spații de depozitare sau alte beneficii sunt preferatele noastre.

 Poți îndrăzni chiar mai mult. De exemplu, un pantofar nu trebuie să fie limitat doar la depozitarea pantofilor. Pantofarele sunt de obicei piese de mobileir înguste și au avantajul că pot încăpea în spațiile în care dulapurile nu ar avea loc. Poți depozita în ele mănuși, căciuli, fulare și orice altceva îți trebuie înainte să ieși din casă. 


Citește mai multe sfaturi pentru o depozitare inteligentă care te ajută să economisești spațiu. 

Trucuri pentru depozitare pe verticală

Suntem obișnuiți să ne concentrăm doar asupra spațiilor de depozitare pe orizontală și uităm cât de eficiente sunt soluțiile de depozitare pe verticală. Pentru că poți agăța pe pereți oricâte lucruri vrei. 

Idee: Montează mai multe rafturi pe peretele din sufragerie și agață câteva coșuri STOBY pentru prosoapele, cosmeticele și uscătorul de păr din baie.  

 

Mobilier de dimensiuni reduse

Pentru a economisi spațiu, evită piesele de mobilier masive și grele, deși poate te gândești că ai nevoie de mult mobilier în care să pui toate lucrurile familiei tale. O canapea pentru șase persoane sau o masă de înălțime joasă, dar mare de cafea sunt două piese de evitat atunci când ai un spațiu mic. 

Optează pentru piese ușoare și versatile pe care le poți muta în funcție de nevoi și care vor fi mereu adaptate schimbărilor din casa ta.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG