Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotoliu cu pernă, măsuță de cafea cu figurină de Crăciun și un brad subțire decorat cu baloane de sticlă

Crăciun de poveste în noua colecție Nordic Mood

Dată:

Categorie: Crăciun, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood

În acest sezon vă prezentăm o nouă colecție Nordic Mood cu tematică de Crăciun, care îmbină tradiția și natura într-o combinație frumoasă și festivă. Tina Nymann, Category Buyer pentru colecția de Craciun de la JYSK ne explică mai multe:

„Nimic nu se leagă mai mult de amintirile atemporale așa cum o face Crăciunul și, cu noua noastră colecție Nordic Mood, intenționăm să sărbătorim tradiția și bucuria cu care experimentam Crăciunul în copilărie. De exemplu, figurinele noastre Spărgătorul de nuci ne aduc aminte de basmele și poveștile magice de Crăciun ale lui H.C. Andersen."

Two Christmas figurines and a vase on a black end table

 

Natura joacă, de asemenea, un rol important în colecție. Culorile tradiționale de Crăciun fac loc acum tonurilor prăfuite pentru a conferi colecției un aspect mai liniștit. Chiar și brazii artificiali de Crăciun au un aspect mai natural decât de obicei, imitând brazii adevărați atât în privința culorilor, cât și în cea a formelor.

Glass baubles on a slim Christmas tree

 

„Colecția este foarte bine sincronizată cu ADN-ul nostru scandinav: tăcerea care se regăsește în natură în această perioadă, întunericul iernii în care Crăciunul strălucește ca o lumină a speranței, designul simplu și clasic cu detalii și forme moderne”, spune Tina. 

Two tealight holders on a black end table

 

Textile moi și călduroase

Am îndulcit aspectul dur al iernii cu textile ușoare și moi, care creează o atmosferă confortabilă, caldă și primitoare.

Star shaped cushion in velour, green chenille cushion and fake fur throw

 

„Unele produse din colecție sunt foarte tipice sezonului de Crăciun, în timp ce altele pot fi folosite pe tot parcursul anului - sau cel puțin în timpul iernii”, spune Tina și e aduce în prim plan produsul ERANTHIS - o pătură moale din blană artificială.

Sofa with throw in fake fur and brown cushion. Black end table with vase and tealight holder


Despre Nordic Mood

De patru ori pe an, echipa noastră de Design din Danemarca alege anumite produse care se potrivesc între ele și care urmează trendurile curente și le include în colecția Nordic Mood. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată.