Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de grădină și un scaun suspendat pe un balcon mare

Creează atmosfera unei oaze urbane pe terasa sau balconul tău

Dată:

Categorie: Inspirație, Grădină, Trenduri

Cuvinte cheie: decoratiuni terasa, amenajare terasa, decoratiuni balcon, amenajare balcon

Muzică ambientală în surdină. Zgomot de stradă aglomerată pe fundal. Prietenii apropiați și familia s-au adunat în jurul mesei de terasă sau s-au așezat confortabil pe scaunele de terasă, savurează o băutură și discută între ei. Nu trebuie să ratezi momentele de relaxare petrecute într-un cadru plăcut și restrâns, urban, chiar dacă vremurile nu sunt cele mai potrivite pentru călătorii sau ieșiri. Îți poți crea atmosfera unei oaze urbane pe terasa sau balconul de acasă.

Alege cu grijă paleta cromatică pentru oaza ta urbană

Four stacking chairs around a round garden table on a patio


O regulă generală atunci când dorești să creezi atmosfera unei oaze urbane este să amesteci diferite materiale, culori și texturi cum ar fi lemnul, metalul și cimentul. Cu scaunele stivuibile HAJSTRUP din oțel și poliratan, alături de masa rotundă de grădină RANGSTRUP, ai făcut deja primul pas către experiența ta urbană pe terasă sau pe balcon. 

Glass vase and lanterns on a round garden table


Într-un cadru urban, este de asemenea important să te limitezi la o schemă cromatică restrânsă. Adaugă câteva flori într-o vază și lumânări în felinare, iar terasa sau balconul tău vor câștiga o atmosferă vibrantă și dinamică.

Garden lounge set with comfy cushions on a patio with rugs and planters


Dacă ai suficient loc pentru această idee ingenioasă, creează o zonă de luat masa și o zonă de relaxare și separă-le una de cealaltă cu jardiniere. Dă-ți voie să te bucuri de relaxare și simte-te confortabil în setul de lounge ODDESUND cu ramă din aluminiu și cadru din lemn de esență tare etichetat FSC (FSC® N001715).

Patio with a hanging chair and dining set in the background

 
Construiește un adăpost care să te ferească de vânt și de privirile curioase ale trecătorilor așezând plante înalte sau copaci mai scunzi în jardiniere. Sau bucură-te de spațiul privat pe care ți-l poți crea cu noul nostru leagăn suspendat, GJERN. Cu forma asemănătoare unui cuib confortabil, poți să petreci ore bune în el și să citești aici revista sau romanul preferat în liniște. Pernele groase și confortabile te invită să te bucuri de relaxarea dată de mișcările leagănului.

Creează atmosfera unei grădini urbane

Secretul unei vibrații urbane pe acoperiș constă în adoptarea unui stil brut, dar elegant în același timp și caracterizat de lejeritate. Adoptă aceste idei pentru a crea atmosfera unei oaze urbane pe propriul balcon sau terasă:

  • Poți amesteca diferite materiale între ele, cum ar fi lemnul, metalul și betonul
  • Folosește doar câteva culori diferite, fără sa faci exces de culoare
  • Plantele înalte sau copacii din jardiniere îți vor oferi suficient adăpost împotriva vântului și te vor proteja de privirile curioase ale trecătorilor
  • Separă zona de luat masa și zona de relaxare folosind jardiniere înalte cu plante luxuriante
  • Nu uita de iluminat - instalațiile de lumini, lămpile cu baterii și felinarele pot transforma o seară banală de miercuri într-o amintire magică

Aici găsești mai multe sfaturi pentru a crea un paradis verde pe terasa sau balconul de pe acoperiș.