Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Amenajare living cu canapea gri si perne portocalii, verzi si bej

Cum să decorezi o casă care te ajută să te reîncarci

Casa ta ar trebui să fie locul în care te retragi după o zi plină, un refugiu - locul în care te simți relaxat și în siguranță. Dar reușesti să creezi decorul potrivit pentru o atmosferă relaxantă în casa ta? În acest articol îți vom arăta cum poți folosi decorul din locuința ta ca o sursă de liniște și cum poți diminua nivelul de stres. Sperăm că acest lucru te va ajuta să ai o stare constantă de relaxare în viața de zi cu zi.

Concentrează-te pe ceea ce te relaxează

Ca să-ți construiești o mică oază în casa ta trebuie să te gândești la elementele care te ajută să te reîncarci.

O idee bună este să păstrezi paleta cromatică generală în casă în nuanțe neutre. Vopsește pereții și mobilierul în tonuri de alb, gri, maro și note de pământ.

Grey sofa with floral and green cushions

 

Combină paleta cromatică pe care ai ales-o cu textile prin care să adaugi o pată de culoare sau un coș de răchită cu câteva detalii colorate așa cum este coșul DAHL.

Wicker basket with orange, black and white details

 

Dulăpiorul de perete MALLING este un exemplu perfect de mobilier în care poți adăuga toate articolele tale preferate. Așază pe rafturile dulăpiorului obiectele care te ajută să te relaxezi și să te reîncarci.

White wall cabinet with glass front displaying decorative items

 

Atunci când ții obiectele la vedere, vei fi mai înclinat să le folosești. Poate fi orice îți amintește să faci o pauză: jurnalul tău, imagini care te inspiră, accesoriile pentru tricotat, lumânări parfumate sau cărți.

Decorează un living cald și confortabil

Livingul este inima casei, un loc perfect pentru relaxare și socializare alături de cei apropiați. Ar trebui să fie un spațiu în care să fie ușor să fiți împreună, așa că asigură-te că există loc suficient pentru toată lumea. Adaugă o canapea mare și spațioasă sau mai multe zone de relaxare.

Living room setting with grey sofa and orange, green and beige cushions
Set de mese BRABRAND Ø70/50 natur/negru
375 Lei/buc
499 Lei /buc
REDUCERE 24%
Exclusiv Online

 

Nu uita să creezi mici oaze de liniște în care să te poți bucura de momente de solitudine. O alegere ideală este să adaugi un fotoliu confortabil, dar poți opta și pentru un taburet sau un fotoliu tip puf dacă îți dorești un loc suplimentar.


Micile detalii pot fi suficiente pentru a-ți transforma decorul casei dintr-unul monoton, într-unul vesel și confortabil. Micile detalii sunt vitale pentru un decor plăcut.

Wicker basket with orange quilted blanket
Pătură matlasată VALMUE 130x180 oranj
50 Lei/buc
119 Lei /buc
REDUCERE 57%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine
Coș BRAGE Ø37x24cm iarbă de mare
50 Lei/buc
75 Lei /buc
REDUCERE 33%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

 

Adaugă în camera de zi materiale textile moi, cum ar fi pătura matlasată VALMUE și decorează canapeaua cu o mulțime de perne colorate.

Stack with three cushions: one purple, one green and one with floral print


Descoperă-ți stilul personal cu ajutorul sfaturilor din acest ghid. 

Ia o pauză ca să ai grijă de tine

Toți merităm o pauză de la agitația vieții de zi cu zi. Pentru unii, o pauză în care să se ocupe doar de ei înseamnă să petreacă timp în propria companie, iar pentru alții înseamnă să fie împreună cu prietenii și familia.

 

Creează un cadru confortabil și bucură-te de o ceașcă fierbinte cu ceai sau cafea și câteva dintre gustările tale preferate. Pune ceaiul în ceainicul cu design scandinav GAUTE și savurează-l din cănile HALFDAN. Folosește tava decorativă GERNER și umple bolurile SIMON cu gustări delicioase.

 

Așază-te pe canapea sub o pătură pufoasă și bucură-te de o carte bună, de un podcast, de un serial TV sau de un somn liniștitor.

 

Atunci când te afli într-un avion, ești instruit să-ți pui mai întâi propria mască, înainte de a-i ajuta pe alții. Aceasta poate fi folosită ca o metaforă pentru celelalte aspecte ale vieții tale. Trebuie să ai grijă de tine înainte de a putea avea grijă de altcineva. Drept urmare, creează o casă care să te ajute să te reîncarci - și, cel mai important, să-ți faci timp pentru tine.

Descoperă mai mult

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră