Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Person rolling dice

Cum să îți petreci timpul de sărbători: Idei de activități distractive

Dată:

Categorie: Crăciun, Toate articolele

Cuvinte cheie: Activități de Craciun, Jocuri de Crăciun, craciun

Dacă februarie este cea mai scurtă lună din an, putem spune că decembrie este cu siguranță cea mai lungă, mai ales dacă îi intrebăm pe copii. Însă și adulții fac față cu greu așteptării cadourilor atunci când sărbătorile se apropie cu pași repezi și forfota de pe străzi e din ce în ce mai mare. Avem pentru tine câteva idei excelente de petrecere a timpului de sărbători într-o atmosferă distractivă alături de bunici, părinți, frați și copii.

 

1. Distrează-te cu un joc în care poți dărui cadouri celor dragi într-un mod amuzant


În daneză, acest joc de numește "pakkeleg", însă fiecare familie preferă să joace propria variantă adaptată conform preferințelor. În general, regulile comune sunt următoarele: fiecare invitat aduce un mic cadou împachetat și îl așează pe masă. Unul dintre jucători programează alarma care va suna peste câteva minute, însă nimeni altcineva nu va ști peste câte minute va suna alarma. Toți invitații dau cu zarul pe rând. Puteți folosi un singur zar sau mai multe. Jucătorul care are șase puncte pe zar primește șansa să aleagă un cadou de pe masă. Cel care primește un punct pe zar, poate smulge un cadou de la o persoană și îl poate da alteia. Puteți deveni creativi și inventa propriile reguli. De exemplu, puteți pune toate cadourile sub brad și apoi toți participanții vor face un pas spre stânga, ajungând astfel la cadoul vecinului. În acest fel, puteți controla distracția și viteza jocului și îl puteți adapta așa cum vă place. Atunci cand sună alarma, puteți despacheta cadoul sau cadourile pe care le aveți în față în acel moment.

 

2. Alege cadourile potrivite pentru joc

Poate fi destul de dificil să alegi cadourile potrivite pentru joc. În general, nu ar trebui să coste foarte mult pentru că nu știi cu certitudine cine va despacheta cadoul adus de tine. Ar fi bine să alegi un cadou care să li se potrivească tuturor. Cateva idei bune pot fi micile decorațiuni pentru Crăciun, o instalație de lumini sau un suport pentru lumânări. Dacă vrei să optezi pentru un cadou care poate fi folosit tot timpul anului, o veioză sau o lampă cu picior ar putea fi o alegere potrivită. Alege una cu un design clasic care să poate fi ușor integrată în orice tip de decor interior. O tablă cu litere poate fi o altă opțiune de cadou ce poate fi folosită întregul an pentru că poate fi ușor customizată în funcție de anotimp sau de imaginația persoanei care va primi cadoul. 


3. Aranjează o masă de Crăciun atrăgătoare

Crăciunul înseamnă să petreci timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești. Ne adunăm în jurul mesei timp de câteva ore pentru a împărtăși momente speciale și pentru a savura mâncăruri delicioase alături de prieteni și membri ai familiei. Poți alege instalații de lumini, baloane de sticlă, steluțe luminoase, panglici și frunze decorative pentru a realiza o seară magică de Crăciun - una care creează cadrul perfect pentru noile amintiri de Crăciun despre jocuri și mese festive.


Pentru mai multe idei inedite de Crăciun, inspiră-te din revista noastră specială