Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Garden Party JYSK Vara Scandinava

Flori, vedete, zâmbete și relaxare la Garden Party-ul Vară Scandinavă

Dată:

Categorie: Grădină, Viața la JYSK

Cuvinte cheie: garden party, Vara Scandinava, mobilier de gradina

După un weekend prelungit de 1 Mai, ce poate fi mai plăcut decât un garden party relaxant, în care să întâlnești cunoștințe vechi, să îți faci prieteni noi, să bei ceva răcoritor, să asculți muzică și să te fotografiezi într-un cadru de poveste? Totul în cadrul unei seri cu atmosferă de vară scandinavă, chiar în mijlocul orașului. De o astfel de seară au avut parte peste 100 de jurnaliști, vedete și bloggeri care au răspuns pozitiv invitației noastre de a descoperi noua gamă de mobilier și accesorii de grădină 2018.

În dimineața evenimentului, vremea ne-a dat emoții. Doar iconițele de pe AccuWeather promiteau soare, nu și cerul înnorat la maxim. Ba chiar, la un moment dat, ne-am adus aminte că verile scandinave sunt de multe ori răcoroase, de aceea nordicii au mereu pături în grădină, un accesoriu nelipsit pentru o atmosferă hygge. Adusesem și noi câteva și au fost foarte utile. Ne-am încălzit, ne-am revenit, iar după prânz în grădina de la Atelier Florens a început să bată soarele din plin. Mobilierul era montat, iar spațiul – grădina unei florării mai puțin obișnuite, plină de instalații florale și aranjamente creative – era pregătit pentru a-și primi oaspeții.Garden Party JYSK Vara Scandinava

În jurul orei 18:00, ora anunțată și pe invitație, au început să sosească primii oaspeți. Tilly Niculae și Eli Roman, ambele în rochii cu minunate imprimeuri florale, sunt printre vedetele cele mai punctuale, care au ocazia să vadă și să fotografieze primele grădina mobilată cu piese JYSK. Eli Roman ne mărturisește că deja are un set de grădină de la JYSK acasă, luat anul trecut, iar pe Tilly Niculae o văd testând confortul scaunelor de terasă FANGEL. Poartă o coroniță de flori, florile fiind dress code-ul serii. 

Garden Party JYSK Vara Scandinava


Nu durează prea mult până grădina devine neîncăpătoare, iar invitații noștri își aleg câte un loc confortabil la un set de terasă sau de grădină. Unii privesc atenți decorațiunile de pe mese, alții răsfoiesc cataloagele care prezintă pe îndelete noua colecție mobilier și accesorii de grădină, alții discută râzând cu prieteni și cunoștințe pe care se bucură să le revadă. Cei mai mulți sunt cu telefonul în mână, îndreptat către un colț de grădină pe care vor să îl fotografieze. 
 

O zăresc și pe Geanina Corondan, o prezență mai puțin obișnuită la evenimentele mondene, care îl salută călduros pe Cosmin Stan. Aproape de intrare, Ioana Ginghină dă un interviu unei televiziuni. Kinga Varga a venit împreună cu băiețelul ei de doi ani, care ne-a fost invitat și anul trecut, iar acum e ocupată să îl urmărească prin grădină. Apoi o văd pe Cătălina Grama (Jojo), într-o superbă rochie lungă, de vară, vaporoasă, cu flori multicolore pe un background galben. Clar, e în topul best dressed din această seară.  

Cosmin Stan si Geanina Corondan

Cosmin Stan și Geanina Corondan

Pe parcursul a câteva ore, invitații noștri au făcut sute de fotografii, au împărțit sute de zâmbete și au trimis zeci de vederi celor dragi. Asta pentru că în cadrul evenimentului am avut și o tombolă. I-am rugat pe oaspeții noștri să scrie vederi pe care vor să le trimită celor dragi, vederi pe care le vom trimite noi destinatarilor. Iar la final am extras doi câștigători care au plecat acasă cu un hamac în care să se relaxeze în verile ce vor veni.  

Iraida Paiuc

Iraida Paiuc (JYSK) anunțând câștigătorii tomboleiGarden Party JYSK Vara Scandinava

Pe măsură ce grădina de la Atelier Florens s-a întunecat, ghirlandele de luminițe s-au aprins, făcând atmosfera mai intimă și relaxantă.

Le mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre și vă invităm să vedeți mai jos mai multe imagini de la garden party-ul Vară Scandinavă cu JYSK.

 

VEDETE LA GARDEN PARTY-UL VARĂ SCANDINAVĂ 


Catalina Grama

Cătălina Grama 

Anca Serea

Anca Serea 

Tilly Niculae

Tilly Niculae


Alexia Țalavutis

Alexia Țalavutis Kinga Varga 

Kinga Varga 


Maria Radu

Iulia Verdeș, Adina Naneș, Maria Radu și Cristina Feather 


Elia Roman

Eli Roman 


Ioana Ginghina

Ioana Ginghină
 

 

Diana Mihaila si Eli Roman

Diana Mihaila și Eli Roman

Simona Țăranu

Simona Taranu


 Simona Beldiman si Despina Andrei

Simona Beldiman și Despina Andrei (UNICEF)


Andreea Perju

Andreea Perju 


Larisa Costea

Larisa Costea 


Daniela Palade Teororescu si Florentina Musat

Daniela Palade Teodorescu (Cariere) și Florentina Mușat (Avantaje)


Garden Party JYSK Vara Scandinava

Alex Bratu (JYSK), Raluca Tămaș (JYSK), Simona Camburu (Plantăm fapte bune în România) și Iraida Paiuc (JYSK)

Anamaria Bogdan si Daniel Mihalache

Anamaria Bogdan si Daniel Mihalache (Hope and Homes for Children) 


Robert Ion

Robert Ion (Junior Achievement)


Camelia Baltoi

Camelia Baltoi

Alyn Nicolae


Alyn Nicolae (Comitetul Național Paralimpic Român)

Andreea Remetean

Andreea Remetean 


Olivia Nita

Olivia Niță Echipa JYSK

Echipa JYSK 


Foto: Mihnea Ratte