Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Idei de cadouri la absolvirea scolii

Idei de cadouri pentru absolvenți fericiți

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: idei de cadouri, absolvire liceu, absolvire facultate

Absolvirea liceului sau a facultății e un moment important în viața de adult. E unul dintre acele momente pe care nu le uiți niciodată, indiferent cât înaintezi în vârstă. Cel mai probabil ții minte emoțiile de la examenul de bacalaureat sau de la licență. Poate ții minte și câteva subiecte care ți-au picat. Îți aduci aminte când te-ai căutat pe listă, să vezi dacă ai trecut sau dacă ai luat nota mare la care te-așteptai. Și sigur ții minte cu cei te-ai îmbrăcat la balul de absolvire.   

Acum a venit din nou sezonul examenelor și, în curând, începe perioada petrecerilor de absolvire. E perioada în care elevii și studenții dau ultimele examene, predau lucrări și, cel mai probabil, se pregătesc pentru o nouă viață, cea de adult. O parte dintre ei vor avea în curând primul job (și, ce bine, primul salariu!) sau vor pleca de acasă în alt oraș, la facultate, și se vor specializa într-un domeniu. Dacă de data asta nu te mai ești tu cel sau cea care trebuie să învețe pentru examene, e posibil să ai aceleași emoții pe care le aveai când ai absolvit, dacă cineva dintre cei dragi urmează să dea bacalaureatul sau licența. 

Dacă fiul, fiica, fratele sau sora sau, poate, nepoții tăi sunt acum în perioada examenelor, sigur ești la curent cu emoțiile prin care trece. Și poate, cine știe, ai chiar emoții mai mari decât el sau ea. Știi că a crescut, dar acum realizezi că e cu adevărat adult și că absolvirea e primul pas al noii sale vieți. 

Dacă te gândești să îi faci o surpriză, noi îți dăm câteva idei de cadouri pe care le poți face la absolvire, astfel încât să îi faci o bucurie în plus fericitului absolvent de liceu sau facultate. 

Pentru iubitorii de natură

Nature lover on a hike

Cel căruia vrei să îi faci un cadou iubește natura, îi place să urce pe munte sau să meargă cu cortul și se întoarce din vacanțe doar cu  fotografii cu peisaje frumoase? Atunci îl poți ajuta să aibă tot ce îi trebuie pentru a-și urma pasiunea pentru natură și pentru a sta confortabil în aer liber. Un cort, o saltea gonflabilă sau un sac de dormit sunt doar câteva dintre lucrurile care îi pot face mai frumoase escapadele în natură. Iar când va începe cu adevărat viața de adult, care presupune și mai multe responsabilități, micile vacanțe în aer liber îl vor ajuta să se relaxeze și să se umple de energie. 

Corturi camping
 

Displaying 0 - 0 of 0

Pentru amatorii de cărți

Unii oameni pur și simplu nu se satură de citit. Devorează o carte în 2 sau 3 zile, sunt la curent cu toate aparițiile editoriale noi, verifică topuri internaționale pentru a găsi cel mai bine cotat roman și au biblioteca plină de cărți. Pentru ei, cititul înseamnă relaxare și evadare din viața de zi cu zi. Chiar și după perioada examenelor, cărțile sunt refugiul lor. Pentru ei, un cadou foarte potrivit ar fi un fotoliu pe care să poată sta confortabil atunci când citesc. Sau, de ce nu, un pat de zi pe care să se relaxeze în timp ce se deconectează de lumea reală și intră în lumea poveștilor.   


Pasionații de cărți sunt fericiți că pot citi ceea ce vor, nu ceea ce le spun profesorii că trebuie să citească. De fapt, sunt atât de dornici să citească, încât lectura lor durează până târziu în noapte. Îi poți face cadou și o lampă pentru citit sau o pernă pentru spate, care să îl ajute să stea confortabil în timp ce citește.

 

Pentru cei care sunt sufletul petrecerii


Se simte cel mai bine în compania prietenilor. Cu cât sunt mai mulți prieteni la o întâlnire, cu atât mai bine. Iese des în oraș cu grupul de prieteni și, de cele mai multe ori, e cel mai vorbăreț, cel care face glume și distrează pe toată lumea. Ce mai, e sufletul petrecerilor! După o perioadă lungă în care a trebuit să spună "pas" când cineva îl invita undeva, pentru că trebuia să stea acasă să învețe, acum poate în sfârșit să își reia viața socială cu care era obișnuit. 

Pentru acest tânăr absolvent, un cadou util și interesant ar fi un set cu masă și scaune de bar, la care să poată să stea de vorbă atunci când prietenii vin în vizită.


Un astfel de set ocupă puțin loc în bucătărie și e perfect pentru un apartament mic. În plus, dă senzația de bar sau cafenea cool, mai ales dacă e decorat cu vaze sau suporturi de lumânări.  


Pentru cei interesați de designul interior

Cineva din familia ta tocmai a terminat liceul și se va muta singur la facultate, în alt oraș, cu chirie. E momentul în care își poate pune în evidență personalitatea și își poate decora viitoarea casă cum vrea. Probabil viitorul apartament e deja mobilat, mai ales dacă e unul închiriat, dar tânărul sau tânăra absolventă își poate pune amprenta asupra designului interior prin mici decorațiuni și detalii.  

 

 

 

Felicitări tuturor absolvenților și distracție plăcută la petrecerile de absolvire!

Aici poți citi mai multe despre cum poți mobila un apartament mic.