Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
MOBILIER TERASA

Idei pentru o atmosferă luxoasă pe terasă

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Oferă-i terasei tale un aer luxos

Când vremea începe să fie mai frumoasă e timpul să profiți de spațiul exterior. Ce bine ar fi însă ca, pe lângă faptul că afară te bucuri de soare, căldură și aer, să te poți bucura și de confortul și luxul din sufrageria ta! Cu un set de mobilier lounge și cu alte câteva artificii, spațiul exterior poate concura un bar luxos de pe o plajă din Mallorca, terasa unei case din Santa Monica sau piscina unui hotel de cinci stele. Dacă prioritatea ta este confortul, un set lounge este esențial pentru terasa ta.

Set terasă NORSMINDE

Cu setul de terasă NORSMINDE din aluminiu și poliratan, toată familia se va putea bucura de un prânz în aer liber.    

Canapele confortabile pentru exterior

Confortul a devenit unul dintre cele mai importante elemente în designul spațiilor exterioare. A avea mobilier confortabil în casă nu mai este îndeajuns. Acum, ne dorim să avem același confort și în exterior. Iar cea mai populară piesă de mobilier exterior atunci când vine vorba de confort este o canapea, piesa de mobilier în jurul căreia se va contura tot design-ul terasei tale.

Dacă vrei ca aceasta să ofere mult spațiu, astfel încât mai multe persoane să o poată folosi în același timp, alege o canapea pe colț. Vei vedea că e o investiție foarte bună și atunci când vrei să stai la plajă sau să citești o carte în aer liber. Asorteaz-o cu o măsuță de cafea pentru terasă și vei obține un colț perfect pentru a lua masa afară.

Canapea ONDRUP 

Canapeaua ONDRUP este solidă, confortabilă și spațioasă. 

Mută camera de zi în aer liber!  

Majoritatea oamenilor asociază camera de zi cu locul în care se relaxează. E un spațiu confortabil, intim și luxos. Poți extinde această ambianță în design-ul terasei tale, folosind mobila potrivită. Pentru a reuși, seturile de terasă trebuie să fie realizate din m ateriale de calitate și echipate cu perne moi, pufoase și de mărimi generoase.

Pe lângă canapea, un set de fotolii asortate spațiul destinat relaxării, astfel încât să poți folosi sufrageria exterioară chiar și atunci când mai mulți te vizitează mai mulți prieteni.

Fotoliu reglabil STORD pentru terasă 

Fotoliul reglabil STORD este o idee potrivită dacă nu ai mult spațiu pe terasă, dar vrei totuși să te bucuri de confortul oferit de o canapea. 

 

Pentru o ambianță luxoasă nu este însă îndeajuns să ai câteva piese de mobilier. Felul în care le amplasezi contează la fel de mult ca piesele alese. Poți citi sfaturile noastre pentru decorarea terasei aici.

 

Plantele

Un aport impresionant la crearea unei atmosfere luxoase îl reprezintă plantele. În general, cu cât sunt mai mari și mai îngrijite, cu atât mai mult va semăna terasa ta cu un spațiu exotic, așa cum vezi în broșurile cu destinații turistice de lux. Totuși, plantele necesită atenție constantă, dar dacă nu ești genul de persoană căreia îi place grădinăritul poți alege varietăți care nu necesită multă atenție, precum speciile de ficuși, iedera, plantele suculente sau cactușii. Pentru a le scoate în evidență, folosește ghivece mari care să se integreze în design-ul general al terasei. Ghivecele mari vor crește senzația de spațiu luxos.

 

Iluminarea terasei

Ca în cazul oricărui spațiu, și în cazul terasei iluminatul poate crea o atmosferă de poveste sau una lipsită de farmec. Felinarele mari sau instalațiile cu multe luminițe mici sunt ingrediente perfecte pentru designul unei terase luxoase. Îmbină felinare mari, rezistente, care pot fi așezate pe jos, cu lămpi solare mici sau instalații de lumini care pot fi suspendate. Vei spori astfel atmosfera exotică a terasei tale.

Felinare pentru terasă 

Seri mai lungi și mai relaxante

În timpul serilor de vară nu ne mai săturăm să stăm afară. Chiar și după ce soarele apune, am prefera să avem opțuinea de a folosi spațiul exterior. Uneori însă, vremea nu ne permite să stăm afară și după lăsarea întunericului și, imediat ce dispare soarele, apare răcoarea. Există însă soluții pentru a te încălzi atunci când stai afară și vei descoperi că aceste soluții adaugă șimai mult farmec serilor pe terasă.

Un loc pentru un foc de tabără te va ajuta să îți aduci aminte de serile răcoaroase petrecute pe plajă sau la munte și, în plus, te va ajuta să te încălzești. De asemenea, câteva pături călduroase te vor face să te simți mai confortabil și să iubești răcoarea serii.

O copertină nu te va proteja doar de soarele fierbinte din timpul zilei, ci și de briza sau răcoarea serii. În plus, e un element în plus care poate spori ambianța luxoasă de pe terasa ta. Dacă instalezi două sau trei copertine care se suprapun ușor, poți obține un efect interesant și diferit, care cu siguranță îi va uimi pe oaspeții tăi.