Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotoliu gri lângă fereastră și un separator de cameră din bambus în fundal. Felinar din bambus pe podea lângă un birou din bambus și un scaun de dining verde măslin

INFUSION: un trend care te ajută să te deconectezi

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație, Camera de zi

Cuvinte cheie: trenduri 2021

Fie că dorești să te relaxezi, să fii creativ sau să te concentrezi pe sarcinile de la muncă, ne aflăm într-o perioadă în care mulți dintre noi suntem uneori copleșiți de dorința de deconectare.

În noul sezon, am introdus trei trenduri care pregătesc scena pentru noul nostru sortiment de articole pentru interior din toamna 2021: INFUSION, MINDFUL GARDEN și RESET BASIC.

Trendul INFUSION a adunat cele mai bune elemente din mediul nostru exterior și le-a adus în interior. Lasă-te inspirat pentru a-ți transforma biroul de acasă într-un loc în care îți place să fii: așază un scaun ca fotoliul alb HUNDESTED lângă fereastră și bucură-te de lumina și priveliștea din exterior. 

Grey armchair by a window with a green floor vase and a bamboo room divider in the background


Elementele de decor din acest trend imită natura și încorporează texturi brute și forme organice. Colțurile rotunjite ale coșurilor de pâslă GRIMUR sunt un exemplu excelent.

Wall shelves with plant pots and felt baskets

 

Spațiile de locuit evoluează în zone liniștite care oferă distanță și claritate, departe de aglomerația vieții de zi cu zi. Căutăm experiențe tactile, cum ar fi senzația subtilă a păturii VALMUE.

Blue throw, beige throw, and khaki and blue cushions on the floor

 

Materialele țesute și lemnul sunt elemente centrale, și includ materiale din surse mai sustenabile care iau forme mai curbate - toate oferind în același timp un sentiment de calm. Atât biroul din bambus VANDSTED, cât și ghiveciul de plante MIKKI au picioarele rotunjite și un aspect natural, subliniat de scaunul de masă verde măslin VASBY.

Olive green dining chair by a desk in bamboo

 

Textura este un element cheie, împreună cu obiectele realizate manual sau care au cel puțin un aspect artizanal, întotdeauna în stil scandinav, așa cum este ghiveciul de plante LEONARD în culori neutre.

Plant pot with paint brushes on a bamboo desk

 

Culorile sunt inspirate din elemente naturale, precum pământul, apa și cerul. Nuanțele de albastru și verde domină, iar tonurile de pământ păstrează aspectul decorului foarte bine conectat cu natura. Descoperă combinația armonioasă de forme organice și culori neutre pe etajera pe roți KANSTRUP.

Sand coloured trolley with storage boxes and felt baskets by a window

 

Găsești mai multă inspirație în trendurile RESET BASIC și MINDFUL GARDEN.