Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Joburi pe stil scandinav

Interviu Emilian Huminiuc, Asistent Vânzări JYSK Botoșani: "Fac parte dintr-o echipă unită și muncitoare"

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: Joburi pe stil scandinav, asistent vanzari JYSK, Cariera la JYSK, Joburi JYSK

Emilian Huminiuc este unul dintre colegii care au fost aleși imaginea campaniei Joburi pe stil scandinav, prin intermediul căreia ne-am propus să arătăm tuturor cum e să lucrezi într-o companie scandinavă, ce beneficii și oportunități oferim și cum e atmosfera la noi în companie.  

Are 21 de ani și s-a angajat la JYSK Botoșani în urmă cu un an, ca asistent vânzări. Pentru că îi plăceau decorațiunile și produsele pentru casă, era deja client al magazinului, aprecia produsele și felul în care acestea sunt expuse în magazin. 

Am aflat de la Emilian cum a ajuns să lucreze la JYSK, ce îi place la jobul lui, unde a mai lucrat, cum s-a simțit la ședința foto și multe altele. Descoperă mai jos povestea lui.   

 
Emilian Huminiuc 

Emilian Huminiuc, Asistent Vânzări JYSK Botoșani

Cum și de ce ai aplicat la o pozitie in compania noastra?  

Știam de JYSK, pentru că îmi plăceau decorațiunile și produsele pentru casă. Tind să cred că sunt o persoană fixistă, îmi place ca totul să fie aranjat, la linie. Simt un disconfort dacă nu e ordine. De fiecare dată când am intrat în JYSK mi-a plăcut cum erau aranjate produsele și am apreciat ordinea din magazin. Atunci nu știam termeni precum concept sau planogramă, doar vedeam rezultatul.  

Am văzut anunțul de angajare într-o zi, când vizitam magazinul. Atunci mi-am imaginat cum ar fi să port cămașa JYSK, să pot comunica cu clienții, să le rezolv problemele și, nu în ultimul rând, să lucrez într-un loc ordonat și curat. Am depus CV-ul și peste câteva zile am fost sunat să vin la interviu. Trebuia să arăt că sunt o alegere potrivită și să demonstrez că sunt capabil să mă adaptez la orice situație neprevăzută.

 

Unde ai lucrat înainte?

Înainte de JYSK am fost creditor și agent de vânzări. Așa am învățat să lucrez cu clienții. Am mai lucrat și ca ospătar șia m învățat că ospitalitatea și zâmbetul trebuie să facă parte din tine. La fiecare job pe care l-am avut am învățat niște valori pe care le-am putut aplica apoi la JYSK. 


Joburi pe stil scandinav

Emilian alături de Anca și Andrei, la ședința foto pentru campania Joburi pe stil scandinav.

Ce îți place cel mai mult la jobul tău?

Îmi place flexibilitatea programului și, în același timp, faptul că fac parte dintr-o echipă unită și muncitoare. Îmi place ideea de job scandinav, este un job diferit, este un job din care se pot obține multe realizări pe plan profesional și te poți dezvolta pe tine ca persoană.

 

Cum ai aflat de campania Joburi pe Stil Scandinav și ce te-a făcut să aplici pentru a fi imaginea campaniei?

Am primit un mail pe adresa magazinului și colegii m-au încurajat să particip la această campanie. M-a motivat fost faptul că pot arăta și altor persoane cum este să faci parte din echipa JYSK.

 

Cum au fost pentru tine cele doua zile de la sedinta foto?


Cele doua zile au fost foarte pline de energie si pline de momente foarte frumoase petrecute alaturi de colegii din Jysk , unde ne am revazut cu o parte din ei , iar cu altii abia ne cunoscusem insa am creat prietenii stranse si ne am revazut si la petrecerea anuala a angajatilor.

 
Joburi pe stil scandinav

Ce ți-a plăcut la ședința foto?

Mi-a plăcut modul în care s-a desfășurat, timpul a trecut foarte repede deoarece fiecare avea câte ceva de povestit și a fost un schimb de experiență foarte frumos. Înainte de ședința foto cunoșteam doar o parte dintre colegi, pe ceilalți i-am cunoscut acolo și am legat prietenii, am glumit și încă păstrăm legătura.


Emilian Huminiuc


Care au fost reacțiile familiei, prietenilor și colegilor după ce am demarat campania Joburi pe stil scandinav? Au văzut posterele campaniei?

Am avut parte doar de reacții impresionante. Familia și prietenii m-au felicitat. Deși inițial credeam că nu am niciun merit în faptul că am luat parte la campanie, mi-am dat seama că, totuși, am facut ceva: mi-am depus CV-ul la JYSK și, de atunci, recomand și eu la rândul meu tuturor să încerce un Job pe stil scandinav.

 

Ce faci in timpul liber? Ce pasiuni, hobby-uri ai? 
 

Îmi place sa fac sport, sa alerg, să îmi mențin corpul și mintea într-o stare cât mai bună. De asemenea, îmi place să petrec timpul cu hairstylistul meu, Jan, de la care  am învățat foarte multe lucruri pe care le-am aplicat în munca mea cu clienții la JYSK. De la el am învățat că prima impresie contează, atât când vine vorba de look-ul tău în timpul liber, cât și la job. Vei avea mai multă încredere în tine, ceea ce te va ajuta să te faci ascultat mai ușor de către cei din jurul tău.

 
Vrei un job pe stil scandinav? Vezi posturile disponibile aici