Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

3782803 RAMTEN table and 3782402 FANGEL chair on patio by the beach

Nopți de vară în aer liber

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: mobila de exterior, sfaturi mobilier terasa

”Zilele de vară se transformă în nopți de vară…” Dacă știi (și iubești) filmul fenomen Grease care îi are ca protagoniști pe John Travolta și Olivia Newton-John, sigur ai auzit și ai cântat alături de ei hitul ”Summer nights”. Nopțile de vară sunt perfecte pentru a sta până târziu cu prietenii discutând despre lucruri importante sau mai puțin importante, pentru a savura o limonadă răcoritoare și, pur și simplu, pentru a te bucura de viață.


Există multe restaurante cu terase în aer liber unde te poți bucura de o seară  călduroasă, de o băutură răcoritoare și de ultimele raze de soare din zi. Dar de ce să nu rămâi acasă și să-ți organizezi propria seară? Invită-ți prietenii și familia acasă pentru a a avea parte de o atmosferă intimă presărată cu conversații personale și nu va trebui să îți faci griji că petrecerea se va sfârși prea devreme. Nu în ultimul rând, va fi mai puțin costisitor, însă mai solicitant decât o seară în oraș. Tot ce trebuie să faci e să pregătești cina sau o gustare și băutură.

 

Seturi de dining de exterior

Îți poți crea propria petrecere în aer liber pe terasă sau balcon invitându-ți prietenii și familia pentru a savura o băutură răcoritoare. Dacă depui puțin efort în amenajarea terasei sau balconului, invitații tăi se vor bucura de o seară relaxantă într-un decor aparte.

Decorul restaurantelor și cafenelelor îți pot oferi inspirație pentru decorarea propriului balcon sau propriei terase. Aceste locuri știu exact cum să își facă clienții să se simtă confortabil și să creeze cadrul perfect pentru o seară în oraș.

O să ai nevoie de seturi de dining de exterior confortabile pentru gustări și băuturi. În funcție de dimensiunea spațiului exterior poți folosi un set de bistro mic sau un set de grădină cu scaune pentru 4 sau mai multe persoane. O altă opțiune ar fi un set de terasă. Acest tip de mobilă este ideal dacă îți dorești să ai parte în grădină sau pe balcon de același confort ca în camera de zi. Dacă ai mai mult spațiu poți opta pentru un leagăn de grădină ideal pentru copii și relaxant pentru adulți.
 

Depinde de tine…

”Vremea rea a sosit și așa s-a sfârșit!” –astfel se termină cântecul lui Sandy și Danny, dar cu mobila și accesoriile potrivite pentru terasa sau balconul tău nu trebuie să se întâmple asta. Deși apusul soarelui creează o atmosferă romantică depinde de tine să adaugi o notă personală decorului pentru a avea parte de o seară de neuitat. Asigură-te că invitații tăi se simt confortabil decorând spațiul cu pături și perne, flori, felinare și lumânări. Distracție plăcută!

[][]