Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
NORDIC LIGHT - un nou trend JYSK

NORDIC LIGHT - primește natura și liniștea în casa ta

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Pentru noul sezon de primăvară, ți-am pregătit trei tendințe care să te inspire pentru reîmprospătarea casei: SUNBAKED, HARMONY și NORDIC LIGHT.

Atmosfera răcoroasă și eterică a tendinței NORDIC LIGHT ne duce cu gândul la natură și ocean, în căutarea fericirii în stil scandinav. Liniștea naturii și calmul mării ne aduce pace interioară și un simț al apartenenței. 


Folosind drept sursă de inspirație simboluri și forme geometrice utilizate deseori în tehnologia modernă, trendul NORDIC LIGHT le combină pe acestea cu decorațiuni mai subtile și delicate.

 

Lemnul de culoare deschisă sau natur ori bambusul, sticla colorată și textilele țesute sunt elementele principale care conturează acest trend. 

 

Paleta de culori este alcătuită din tonuri de albastru celest care se reflectă în ocean, devin mai difuze atunci când întâlnesc lumina soarelui și se transformă apoi în nuanțe mai închise de albastru marin.


Tot aici regăsim și culori inspirate din Luminile Nordice, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene ale naturii. Nuanțele de albastru intens și tonurile de verde smarald oferă un contrast modern care poate fi integrat în design-ul interior. 

 

Citește și despre tendințele SUNBAKED și HARMONY.