Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Prosoape de bumbac și alte accesorii de baie pe o bancă și set de baie din sticlă gri

Noua colecție Nordic Bathroom se inspiră din frumusețea naturii

De două ori pe an, Laurence Muller, Category Manager-ul nostru pentru prosoape, covorașe de baie, perdele de duș și accesorii pentru baie, selectează o colecție de produse elegante, care se asortează și aduc mai multă inspirație în baie. Colecția se numește Nordic Bathroom și este disponibilă în magazinele noastre și online pe JYSK.ro începând cu 20 aprilie.

„Culorile frumoase ale prosopului SEGERSTA sunt baza noii colecții”, spune Laurence. „SEGERSTA este un prosop din bumbac vopsit, cu fire de înaltă calitate, produs în Portugalia. Dungile pot avea diferite nuanțe de galben, gri și albastru. Atmosfera generală este calmă și elegantă și are referințe clare la natură.” 

Cotton towels and other bathroom accessories on a bench
Prosop baie SEGERSTA 50x100 multicolor
2 buc. la 74,99 Lei
49,99 Lei /buc
REDUCERE 25%
gold

 

„Cu toții trebuie să ne deconectăm din când în când, iar natura ne oferă evadarea perfectă. De asemenea, acționăm responsabil și respectuos față de resursele noastre naturale. Cu această colecție vrem să-ți oferim variante prin care să-ți poți transforma baia într-un spa în care vei putea să te îngrijești așa cum îți doreștu, să te reîncarci cu energie și să te bucuri de sustenabilitate. Colecția este realizată preponderent din materiale naturale precum bumbac și lemn. Cu nuanțe de albastru și verde, tonuri de pământ și forme organice cum ar fi colțurile și franjurile rotunjite, nu este greu să-ți imaginezi un peisaj scandinav”, spune Laurence.

Bathroom set with soap dispenser, toothbrush holder and storage jar in grey glass by a sink in a bathroom


Inspirație pentru baie cu influențe naturale de verde

Natura joacă un rol important în această colecție, iar elementul de sustenabilitate este foarte prezent. Prosoapele SEGERSTA sunt fabricate din 30% bumbac reciclat și 70% bumbac virgin. Covoarele de baie NOLVIK poartă eticheta GRS și sunt fabricate din 55% poliester reciclat și 45% bumbac.

Nou în sortimentul nostru este uleiul parfumat LINDOM cu miros de lemongrass sau de vanilie. Din septembrie 2021 vom avea în sortimentul nostru doar uleiuri parfumate care sunt produse în Europa - în acest caz în Germania. Atunci când produsele noastre beneficiază de un transport mai rapid, reducem amprenta de carbon.

Toiletry bag in dark blue and scented oil in front of a bathroom mirror

 

Recent am anunțat că am încetat să mai folosim pungi de plastic pentru lenjeriile de pat și cearșafurile noastre, iar asta se aplică și perdelelor noastre de duș în care ambalajul din plastic a fost înlocuit de o bandă decorativă de hârtie certificată FSC®. Această nouă inițiativă face ca în mediul înconjurător să nu mai ajungă 1 milion de pungi de plastic, iar perdeaua de duș ARVIKA care face parte din colecția Nordic Bathroom reprezintă o alegere sustenabilă.

Toilet bin and toilet brush in front of a shower curtain in green colours