Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Singles' Day

O nouă sărbătoare a cumpărăturilor: Singles' Day

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: singles day

Aștepți cu nerăbdare Black Friday, Cyber Monday, reducerile de iarnă sau reducerile de vară. Black Friday dă startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun, iar Cyber Monday mută shopping-ul exclusiv online. Acum, ai o nouă sărbătoare a shopping-ului pe listă. Se numește Singles' Day, a fost inventată în China în anii '90 și are loc în fiecare an pe 11 noiembrie (11.11). 

 

Singles' Day s-a născut în China

Singles' Day este o sărbătoare născută în China în anii '90. Patru studenți de la Universitatea Nanjing  au decis să sărbătorească statutul de celibatari, ca răspuns la toate activitățile care se petrec în jurul Valentine's Day, când cuplurile îndrăgostite din toată lumea își celebrează iubirea. 
De Singles' Days, cei care nu au un partener se întâlnesc, merg la petreceri și evenimente și se distrează, chiar dacă nu sunt într-o relație. În plus, această zi a devenit una dintre cele mai importante zile dedicate shopping-ului în întreaga lume, atât online, cât și offline. Așa cum cei care au un partener îi cumpără acestuia cadouri de Valentine's Day, de Singles' Day îți poți face singur un cadou - de cele mai multe ori la un preț spectaculos de mic.  Fie că ești sau nu într-o relație, te poți răsfăța pe tine însăți. 

 

 

 

Singles' Day la JYSK

Pentru că întotdeauna căutăm motive să îți aducem oferte excelente, ne-am propus ca, începând din acest an, să sărbătorim Singles' Days și în România, cu super reduceri care să îi bucure și pe cei singuri, și pe cei aflați într-o relație. În curând vom publica ofertele speciale pentru Singles' Days pe site. Dacă vrei să știi ofertele mai repede, abonează-te la newsletter aici. 

Person shopping online

 

 

 

 

Despre Singles' Day

Singles' Day a fost inițial sărbătorit doar de tinerii bărbați, fiind numit și Ziua Burlacilor, dar treptat s-a transformat într-o sărbătoare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Are loc pe 11 noiembrie pentru că această dată este marcată în calendar doar cu cifra 1 - 11.11 - iar fiecare cifră de 1 reprezintă pe unul dintre cei patru studenți de la Universitatea din Nanjing care au inițiat sărbătoarea. Acum, Singles' Days este sărbătorită în toată lumea, inclusiv în România.