Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lansarea colecției de Crăciun Nordic Mood

Peste 100 de invitați au petrecut o seară hygge la lansarea colecției de Crăciun Nordic Mood

Dată:

Categorie: Crăciun, Viața la JYSK, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: accesorii pom de craciun, craciun scandinav, nordic mood, decoratiuni craciun

Miroase a scorțișoară, vin fiert și turtă dulce. Din boxe se aude jazz relaxant, perfect cu locul în care mă aflu. Mă aflu la Maison 13, o casă veche și elegantă din centrul Bucureștiului, unde Crăciunul a sosit deja. La intrare, pitici de grădină, elfi, sănii trase de reni, felinare și ghirlande de lumini sunt pregătite să îi întâmpine pe oaspeții noștri. 

În interior, toate cele cinci camere au fost transformate într-o locuință scandinavă în care fiecare colțișor este atins de magia Crăciunului. 30 de brăduți de Crăciun, 60 de figurine de iarnă, 50 de instalații, ghirlande și pomi de lumini, 70 de lumânări și sfeșnice, 30 de elfi și moși și multe alte accesorii decorează sufrageria, holul, diningul, biroul și colțurile de relaxare din Maison 13. Toate urmează să fie descoperite, fotografiate și testate de invitații evenimentului Nordic Mood by JYSK – prezentarea colecției de accesorii și decorațiuni de Crăciun care anul acesta este disponibilă în magazinele JYSK. 


Nordic Mood colectie craciun JYSK


Primii invitați încep să apară cu mult înainte de ora anunțată pentru eveniment, 18.30. Andrei Leonte și Tily Niculae sunt printre primii oaspeți care ajung. Vizitează fiecare cameră și descoperă rând pe rând colecția noastră, dar și mobilierul scandinav. Pe Tily Niculae o întâlnesc în colțul amenajat cu biroul TAMHOLT, un colț care te invită să îi scrii scrisori lui Moș Crăciun și felicitări de Sărbători pentru cei apropiați. Tily fotografiază decorațiunile și îmi spune că studioul ei este mobilat tot cu JYSK. 


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Ne apropiem de ora anunțată pentru startul evenimentului și din ce în ce mai mulți invitați își fac apariția. Cea mai mare aglomerație este în camera de la intrare, unde bradul decorat cu alb și argintiu este atracția serii. Toată lumea se fotografiază lângă brad, ba chiar unii invitați se așează pe fotoliul de lângă, se acoperă cu pătura LINNEA și beau o ceașcă de vin fiert. Copiii, prezenți și ei la eveniment, sunt cei mai fascinați de decorațiunile din brad – inimoare, globuri, luminițe și îngerași.

Nordic Mood colectie craciun JYSK

În curând, toate camerele devin studiouri de fotografie. Cei peste 100 de invitați ai noștri, printre care Ioana Maria Moldovan, Andrei Nourescu, Adina Halas, Livia Graur, Iulia Verdeș și Alexia Maria Ţalavutis fotografiază și se relaxează în atmosfera de Sărbători. Invitații poartă pulovere largi cu guler, rochii lungi din tricot, cămăși largi, fulare și pardesie colorate, în ton cu dress code-ul evenimentului, cozy chic. Deși în fiecare an mi se pare că Sărbătorile vin prea repede, simt un entuziasm nedisimulat al invitaților noștri, care se bucură sincer de acest mic preview al sărbătorilor de iarnă.

Nordic Mood colectie craciun JYSK

Unii au luat loc la mesele de dining cu cănile de vin fiert în mâini sau cu farfuriuțe cu turtă dulce și deapănă povești, alții discută pe canapelele și fotoliile EGEDAL din sufrageria JYSK, alții admiră brazii construiți din cutii de cadouri, rafturi ILBRO sau coșuri de rafie. Copiii se plimbă cel mai mult, vor să ia în mâini fiecare moș sau îngeraș cu sclipici, se joacă cu inimile și stelele de lemn din bolurile de pe rafturi și dau târcoale bradului.Nordic Mood colectie craciun JYSKNordic Mood colectie craciun JYSK


Nordic Mood colectie craciun JYSK

După două ore, camerele devin treptat din ce în ce mai libere. Invitații pleacă pe rând, cu zâmbetul pe buze și cu o mulțime de poze noi și frumoase în telefon, pe Instagram, pe Facebook sau pe blogurile lor. E aproape ora 21.00 și îmi dau seama că nici nu mai știu ce muzică a fost de când am început evenimentul. Nici nu am mai simțit mirosul de vin fiert, scorțișoară sau brad. Am discutat în schimb despre Crăciun, cadouri, decorațiuni, iarnă și fotografii și am întâlnit oameni entuziasmați și veseli, pentru care lansarea colecției Nordic Mood a reprezentat startul sezonului de Sărbători de Iarnă.

Vă invit să vedeți mai jos cum s-au simțit alături de noi câțiva dintre invitații noștri.           
 

GALERIE FOTO: VEDETE LA LANSAREA COLECȚIEI NORDIC MOOD


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Adina Halas

Nordic Mood colectie craciun JYSK


Ioana Maria Moldovan


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Eli Roman 


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Gabriela Simion

Nordic Mood colectie craciun JYSK

Alexia Maria Ţalavutis

Nordic Mood colectie craciun JYSK

Maria Andrei

Andrei Leonte


Andrei Leonte  


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Livia Graur


Nordic Mood colectie craciun JYSK


Larisa Costea si Adrian Dan


Nordic Mood colectie craciun JYSK

Iulia VerdesVEZI REPORTAJUL DE LA LANSAREA COLECȚIEI NORDIC MOOD

Foto: Mihnea Ratte