Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Suport pentru lumânare din sticlă cu ramuri cu fructe de pădure și un felinar auriu cu instalație de lumini în interior

Petrece un Crăciun tradițional inspirat din trendul Cosy Tradition

Dată:

Categorie: Inspirație, Crăciun, Trenduri

Anul acesta, JYSK îți prezintă două trenduri pe care poți să le alegi pentru decorul de Crăciun din locuința ta: unul dintre ele are rădăcini în tradițiile de Crăciun și atmosfera hygge, și se numește Cosy Tradition. Celălalt trend este inspirat de natură și de peisajele cu ierni geroase din zonele nordice și se numește Glacial Escape. În acest articol, îți vom prezenta trendul Cosy Tradition și te vom inspira cu simboluri clasice de Crăciun și de paleta de culori specifică unui Crăciun magic care include roșu aprins, roșu închis, alb, verde și tonuri de maro.

Tea light holders in glass on a metal tray with small Christmas tree and pinecones

 

Cosy Tradition se referă la respectarea ritualurilor din perioada sărbătorilor și la rememorarea amintirilor. De exemplu, una dintre cele mai apreciate tradiții scandinave care are în același timp și scop decorativ la care ne putem gândi este cea a coroanei din ramuri de brad pe care am pus lumânări și pe care le putem aprindem în fiecare duminică până în ziua de Crăciun. Acest tip de numărătoare inversă este distractivă pentru părinți, dar mai ales pentru copii.

Lumânările cu LED ODEN au o funcție de temporizare, care le menține aprinse timp de 6 ore și oprite timp de 18 ore. În acest fel, vei fi surprins plăcut atunci când se vor aprinde automat și nu va trebui să îți faci griji dacă ai uitat să le stingi atunci când iesi din casă sau când mergi la culcare. Bonus: Ai scăpat de ceara topită de la lumânările tradiționale.

Advent wreath with LED candles with timer function

 

Copiii se vor bucura, de asemenea, să aibă propriile șosete decorative pentru cadourile de Crăciun. Vor aștepta cu nerăbdare ca Moș Crăciun să le umple în noaptea din ajun cu dulciuri sau mici cadouri. Ca să obții un decor frumos în camera de zi, agață șosete pentru toată familia pe un suport de umerașe sau pe o scară decorativă înfășurată într-o instalație cu lumini.

Christmas socks in red and green on a decorative ladder

 

Asigură-te că împachetezi cadourile într-o hârtie pentru ambalat cu motive de Crăciun. La JYSK poți găsi atât hârtie de ambalat certificată FSC, cât și hârtie fabricată din materiale 100% reciclate, astfel încât să îți fie ușor să faci o alegere care să te facă să te simți bine.

Wrapping paper and Christmas presents in a basket

 

Oferă-i decorului tău obișnuit o actualizare în cea mai magică lună a anului. Înlocuiește pernele decorative obișnuite cu una sau două perne cu imprimeuri de sezon cum ar fi KIMBERLIT cu aspect vintage sau KORNSTEN cu aspect atemporal și lasă un spiriduș sau un elf să se odihnească în colțul canapelei sau pe banca de pe hol.

Bench with a cushion, a throw and an elf. On the floor in front of the bench, a red cushion on a round rug.

 

Tendința de Crăciun Cosy Tradition creează un cadru cald și confortabil pentru casa ta și adaugă o notă jucăușă și copilărească decorului tău de Crăciun.

Green glass vase filled with artificial twigs with pinecones, decorated with Christmas ornaments in green and red. Beside it a Christmas figurine

Descoperă aici și trendul Glacial Escape.