Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lenjerie de pat de culoare albastru petrol cu plapumă și pernă care acoperă un pat de zi în fața unei ferestre.

SCANDINAVIAN SENSE: Colecția de textile luxoase și mai sustenabile pentru dormitor

Dată:

Categorie: Dormitor, Inspirație

Cuvinte cheie: bumbac organic, lenjerii de pot, lenjerii de pat premium, SCANDINAVIAN SENSE

E miercuri seara. În mijlocul săptămânii, weekendul pare departe. Trebuie să te trezești devreme și mâine, vei fi din nou plecat toată ziua de acasă și, când vei veni seara obosit, singurul lucru pe care ți-l vei dori va fi să te întinzi în pat. Dacă visezi ca, atunci când vii acasă seara după o zi de lucru, să te aștepte acasă un dormitor luxos și liniștit, ca o cameră de hotel de cinci stele, trebuie să știi că acest vis poate deveni realitate.

Soluția poate fi la fel de simplă precum schimbarea unei lenjerii de pat: imaginează-ți că te afli într-o cameră de hotel calmă, elegantă, cu perdele opace și un pat perfect. Te așteaptă o noapte cu somn odihnitor și un mic dejun delicios de dimineață.

Dormitor elegant, cu un aspect nordic calm și pat cu lenjerie de pat de culoare nisipie

 
Lenjerie de pat CILJE, nuanța nisipiu deschis, realizată din amestec de 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat

Încetinește ritmul și bucură-te de răsfăț

În ton cu materialele prietenoase cu mediul, designul produselor din colecția SCANDINAVIAN SENSE este inspirat de natura specifică Țărilor Scandinave și de viața simplă caracteristică zonei. Culorile calme și relaxante și imprimeurile discrete îți inspiră o senzație de relaxare și detașare față de agitația de zi cu zi.

Lenjeriile de pat SCANDINAVIAN SENSE, realizate dintr-un amestec de 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat, îți permit să ai parte de un somn liniștit. Toate lenjeriile sunt certificate conform Global Recycled Standard (GRS)

Lenjerie de pat galbenă din 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat într-un dormitor


Lenjerie de pat CILJE, galbenă, realizată din amestec de 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat

Simți că e alegerea potrivită

Produsele SCANDINAVIAN SENSE au o calitate înaltă, un design specific scandinav și sunt realizate respectând natura și oamenii. Designul simplu, inspirat de viața și natura Țărilor Nordice, este ideal dacă îți dorești o atmosferă de liniște și relaxare la tine acasă.

SCANDINAVIAN SENSE reprezintă alegerea noastră durabilă. Dacă alegi SCANDINAVIAN SENSE, înseamnă că ai optat pentru calitate ridicată, modele frumoase și respect pentru natură și oameni. 
 
Pernă și plapumă cu lenjerie de pat de lux în nuanțe de petrol și nisipiu deschis

 

Lenjerie de pat CILJE, nuanța albastru petrol, realizată din amestec de 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat

Designul textilelor pentru casă SCANDINAVIAN SENSE este inspirat de natura scandinavă și de stilul de viață simplu. Culorile delicate, modelele discrete și materiile prime selectate cu grijă pentru mediu, fac produsele din această gamă perfecte pentru a induce liniștea și seninătatea în casa ta.

Teanc de perne cu fețe de pernă în nuanțe de albastru petrol, nisipiu și galben

 

Global Recycled Standard (GRS)

Produsele care poartă eticheta Global Recycled Standard (GRS) sunt verificate pentru a conține materiale reciclate prin definiția ISO a reciclării. Materialele utilizate pentru produsele etichetate GRS sunt, de asemenea, urmărite pe parcursul întregului proces de fabricație pentru a asigura conformitatea cu practicile sociale și de mediu și restricțiile chimice.

Lenjeriile de pat SENSE SCANDINAVIAN poartă eticheta GRS. În plus, toate textilele de uz casnic SCANDINAVIAN SENSE sunt certificate conform OEKO-TEX® Standard 100, care este cea mai importantă etichetă de sănătate din lume pentru textile.


Citește aici despre colecția SCANDINAVIAN SENSE pentru baie.