Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
decoratiuni primavara

Sfaturi pentru decorarea casei primăvara

Dată:

Categorie: Grădină, Camera de zi, Inspirație, Toate articolele

Ai așteptat luni bune vremea frumoasă. Ai făcut curățenia de primăvară, ai mutat hainele groase în cel mai îndepărtat colț al dulapului și le-ai scos la lumină pe cele de vară. Ai pozat cireșii înfloriți din parc și i-ai postat de Facebook. Și, cine știe, poate deja ai petrecut un week-end în aer liber, într-un parc sau în grădină.

Dacă vrei să simți că a venit primăvara și atunci când ești în casă, gândește-te că și locuința ta merită să îmbrace haine noi, asortate cu noul anotimp. Noi ți-am pregătit câteva propuneri de accesorii și decorațiuni care să înveselească spațiul în care locuiești, să aducă mai multă culoare și veselie.

Culori de primăvară

Anotimpul veseliei și al renașterii este caracterizat de culori calde, liniștitoare și vesele. Pastelurile sunt o alegere ideală, pentru că sunt ușor de asortat indiferent de paleta de culori existentă deja în casa ta și se potrivesc foarte bine între ele. E mai ușor să asortezi mai multe culori pastel, decât mai multe culori puternice.

Dacă vrei să decorezi cu piese pastel, alege perne decorative precum cele din colecția FALLA, pături, draperii, felinare în aceste culori.

Colecția FALLA include perne decorative, perne pentru șezut și pături în culori pastel 


Florile și fluturii, imprimeurile sezonului   

Chiar dacă nu toată lumea se bucură atunci când primește flori, cu siguranță toată lumea e mai binedispusă atunci când le vede. Ar fi destul de complicat să ne umplem locuințele cu flori naturale, care necesită îngrijire permanentă. Nu este însă la fel de dificil să folosești imprimeuri înflorate în design-ul interior – pentru textilele decorative, coșuri, lenjerii de pat, perdele sau lămpi solare. Fluturii sunt, de asemenea, un imprimeu vesel și popular indiferent de vârstă.  

Alege imprimeurile cu atenție, astfel încât să nu ai prea multe modele diferite în aceeași cameră și nici prea multe culori.

Draperia SEILAND, cu imprimeu cu flori mici și delicate, și lenjeria de pat FRANCISKA, cu flori mari și culori puternice


Florile pot fi prezente sub diverse forme - ca imprimeu, ca forme sau într-o colivie. Fluturii sunt și ei o idee bună pentru a oferi senzația de primăvară.

Natură în interior

Când te gândești la momentele în care ești înconjurat de natură te gândești automat la un spațiu exterior. Este destul de simplu să aduci elemente naturale în casa ta. Poți folosi plante mici, suculente, care nu necesita prea multă îngrijire. De asemenea, poți folosi mini sere care să protejeze plantele și să le ajute să se dezvolte mai ușor.

Sera pentru balcon și terasă RINGDUE, realizată din sticlă și metal, va proteja florile de dimensiuni mici.  
 

Sera pentru balcon

 

Pentru cei care nu au timp să îngrijească florile naturale, plantele artificiale HAAKON sunt o soluție potrivită. 

Decorațiuni naturale pentru casa