Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Textile pentru casă recomandate de departamentul nostru de achiziții

Textile pentru casă recomandate de departamentul nostru de achiziții

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație, Camera de zi

Cuvinte cheie: decoratiuni, decoratiuni casa

Sara Højgaard Rasmussen este Category Buyer pentru gama de articole pentru casă și responsabilă pentru sortimentul nostru de perne decorative, covoare, pături și fețe de masă. Am rugat-o pe Sara să aleagă trei produse preferate de ea dintre cele nou intrate în acest sezon în gama noastră de articole și să ne spună povestea lor. Sara nu a ezitat mult înainte să adauge că se gândește la mai multe articole care merită meționate și că i-a fost greu să se limiteze la doar trei produse:

Pătura matlasată MAIGULL te duce cu gândul la sezonul de vară


„ Pătura matlasată MAIGULL este o piesă din material textil foarte versatilă și, pe deasupra, foarte drăguță și se adresează nostalgicului din noi. Te poți cuibări sub ea pe canapea într-o după-amiază liniștită sau poți să o aduci cu tine la plajă sau în parc și să o folosești pentru un picnic cu prietenii. Sau poate vrei să o folosești drept cuvertură pentru pat. " sugerează Sara și apoi continuă: ”Această pătură matlasată este unul dintre produsele mele preferate din acest sezon datorită aspectului său ușor retro. Culorile și imprimeul delicat cu flori mici te duce cu gândul la zilele mai simple din trecut ”.

Citește și top 3 lenjerii de pat preferate de departamentul nostru de achiziții și top 3 corpuri de iluminat recomandate de departamentul nostru de achiziții. 

Covoare pentru joacă și învățare

 

„Următoarele produse pe care vreau să le evidențiez au fost deja introduse în propria mea casă”, spune Sara. „Când intri în camera copiilor te simți adesea atacat de abundența de culori. Jucăriile și mobilierul pentru copii sunt adesea colorate intens în roșu aprins, albastru, verde sau galben, dar covoarele din gama GULMAURE au toate culori pastelate, frumoase, care aduc armonie în cameră. Covoarele sunt educative și ludice în același timp și îi invită pe copii să se joace și să își folosească corpul și mintea. Copiii mai mici pot începe să se joace pe covorul cu strazi și mașini și, odată cu înaintarea în vârstă, pot avansa către covorul cu literele alfabetului sau cel cu șotron ”, sugerează Sara.

Perne din velur cu forme și culori jucăușe 

 

„Am o mulțime de perne favorite printre noile modele intrate în sortimentul nostru, dar mă voi limita doar la trei. În primul rând, menționez perna FRESIA în formă de floare, disponibilă în două culori care te vor binedispune: galben și roz-trandafiriu. Ambele vor aduce o briză de aer curat în casa ta, fără să fie agresive. Dacă te simți mai curajos sau vrei doar să te distrezi puțin, aș dori să atrag atenția asupra pernei în formă de buze KLEMATIS - perfectă pentru camera adolescenților sau pe care o poți face cadou (poate de Valentine's Day) cuiva special. Nu în ultimul rând, doresc să o menționez pe AJANIA, perna cu mesaj motivațional „You are amazing”. Are un aspect care ne amintește de anii '80, dar într-o versiune actuală care îmi place foarte mult - Și cui nu i-ar plăcea un impuls de încredere în fiecare zi?”, termină Sara cu un zâmbet.