Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Toamna 2017: 6 Trenduri în decorațiunile interioare

Toamna 2017: 6 Trenduri în decorațiunile interioare

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Fiecare început de sezon presupune schimbare, reînnoire și reîmprospătare. Se schimbă vremea, peisajul, schimbăm garderoba și activitățile pe care le facem zi de zi. Treptat, petrecem din ce în ce mai puțin timp afară, pe terasă, și ne cuibărim în interiorul casei din ce în ce mai devreme seara, pe măsură ce ora de apus a soarelui se mută și ea mai devreme.

Asemenea trendurilor din garderobă, și în design-ul interior fiecare sezon vine cu noi trenduri. Și pentru că începem din nou să petrecem mai mult timp în casă, trebuie să ne facem interioarele cât mai primitoare, mai plăcute și mai atractive.

Toamna anului 2017 vine cu câteva trenduri care sunt ușor de pus în aplicare, inspirate de culorile și atmosfera noului sezon. Iată mai jos ce decorațiuni vor fi la modă în acest sezon și câteva recomandări din nol nostru sortiment de decorațiuni textile.

verde inchis si printuri tomnatice

Decorațiuni în tonuri de verde închis, printuri tomnatice, textile catifelate și matlasate: pernele deco BONDEROSEFJELLRAPP și GULLRIS aduc trendurile toamnei 2017 în casa ta

VERDE ÎNCHIS

Verdele rămâne în trend și în acest sezon de interior. Dar, spre deosebire de începutul anului, când verdele crud era lege printre designeri, acum accentul se pune pe verde închis.

Nu trebuie să ai un interior în care să modifici totul și să aduci numai produse verde închis, poți să folosești doar accente în această culoare, precum perne deco, pături, draperii sau decorațiuni din sticlă colorată. Vei observa că accentele de verde închis fac atmosfera din casă mai plăcută, mai ales în lunile în care afară verdele dispare, fiind înlocuit de arămiul frunzelor sau de griul cerului de toamnă.

verde inchis

Perne deco cu imprimeuri tomnatice, în tonuri verde închis: perna GULLRIS, VANDIRIS, REINROSE și GRAVMYRT.  

Verde inchis

 

CATIFEAUA

Catifeaua este un material sofisticat și elegant, rezervat până acum un secol doar caselor nobilimii sau aristocrației. Atunci, catifeaua era un semn al avuției, al belșugului și rădăcinilor nobile.

Astăzi, catifeaua este accesibilă, dar își păstrează în continuare aspectul elegant și regal. În plus, este un material care transmite ideea de căldură, lucru binevenit în lunile reci. Combină decorațiuni din catifea cu lemn nefinisat sau obiecte ceramice și vei obține un contrast plăcut și interesant.

perna deco catifea

Perna deco BONDEROSE din catifea, alături de perna BERBERIS cu fir lung. 


Perna deco catifea

ROZ PRĂFUIT

Cealaltă culoare care domină acest sezon, atunci când vorbim de decorațiunile interioare, este rozul prăfuit. Este o culoare pozitivă, veselă, dar lipsită de agresivitate, care contrastează plăcut cu verdele închis. De asemenea, este foarte potrivită pentru interioarele feminine sau ca accent în cazul interioarelor serioase și sobre.   

roz prafuit

Rozul prăfuit este un accent feminin și elegant în sufragerie sau dormitor. Folosește decorațiuni textile simple pentru a-ți personaliza camera: perna deco BERBERIS roz sau perna BLEIKVIER

Roz prafuit

 

MATERIALE MATLASATE

Materialele matlasate reprezintă o alegere clasică. Poate te gândești că era ceva la modă pe vremea bunciii, dar decorațiunile textile matlasate revin în trend în toamna anului 2017. În dormitor, mai ales, cuverturile, păturile și pernele deco matlasate vor aduce un sentiment de extra-confort, indiferent de stilul general al dormitorului, fie el clasic sau modern.


perna deco matlasata

Dacă vrei o decorațiune matlasată, alege o cuvertură de pat pentru dormitor sau o perna decorativă, precum perna TUDBELL matlasată, de culoare verde închis.
 

LENJERII DE PAT CU PERSONALITATE

Lenjeriile de pat complet albe sau uni sunt considerate cea mai sigură alegere pentru dormitor. Dar acest trend începe să se schimbe. Acum, designerii de interior mizează din ce în ce mai mult pe lenjerii cu personalitate: imprimeuri geometrice sau florale care să facă dormitorul tău mai vesel și mai puțin șters. Lenjerie de pat buline

Lenjeria de pat ANE din bumbac satinat.

OBIECTE DE ILUMINAT NEOBIȘNUITE

Obiectele pentru iluminate – veioze, lămpi, lampadare sau aplice – nu sunt doar niște obiecte funcționale în casă. Dacă ar fi așa, cu toții am avea un simplu bec sau un abajur alb în toate casele. Soluțiile pentru iluminare au de asemenea rolul de accesorii și, dacă sunt îndeajuns de neobișnuite, pot deveni puncte de atracție într-o încăpere. În acest sezon, uită de lămpile cu model simplu și clasic. Sunt în trend obiectele de iluminat ciudate, cu forme geometrice, cu straturi suprapuse și cu design neașteptat.

Lampa tavan alba

Lampa VILIUS cu straturi suprapuse