Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru TOATE comenzile online! Valabil inclusiv pentru produsele DEJA REDUSE

AFLĂ MAI MULT

Top 10 articole de grădină sub 50 de lei

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Dacă ai o grădină, decorarea și mobilarea ei nu înseamnă neapărat cheltuieli foarte mari. Poți să îți creezi foarte simplu un colțișor relaxant cu produse care nu sunt costisitoare, dar care îți vor înveseli fiecare zi de vară. Pe lângă mobilierul care oferă confort, foarte importante sunt decorațiunile de grădină, care vor influența atmosfera generală a spațiului exterior.

Pentru că știm cât de important este bugetul atunci când decorezi și mobilezi un spațiu, iată un top al celor mai simpatice articole de grădină pe care le găsești în magazinele JYSK la un preț de sub 50 de lei:

Produse ieftine pentru gradina

10. Lampă de agățat ENTITA

Realizată din hârtie de orez și structrură de plastic, lampa de agățat ENTITA are un diametru de 20 cm și vine în patru culori – lime, mov, turcoaz și alb. Agățate de ramurile copacilor din grădină sau prinse de gard, lâmpile din hârtie de orez vor aduce o atmosferă exotică și orientală în grădina ta. Dacă vrei ceva simplu, minimalist, folosește mai multe lămpi de o singură culoare, iar dacă vrei să ai o grădină extrem de veselă și colorată, joacă-te cu toate culorile disponibile. 

9. Pernă de scaun BULBJERG

Cu o culoare optimistă și un print primăvăratic, inspirat de margarete – flori considerate și „Stelele Pământului”, această pernă de scaun îți va asigura un confort suplimentar și îți va face grădina mai primitoare. Sunt umplute cu spumă și sunt prevăzute cu prinzători, pentru a se atașa mai bine de scaun.

8. Căsuță pentru păsări COLON

Este un obiect care îți aduce aminte de copilărie, mai ales dacă ai avut norocul să îți petreci vacanțele la țară, la bunici, și care te va face să te simți mai aproape de natură. În culori jucăușe – bej, albastru și verde, căsuța pentru păsări COLON realizată din metal și lemn de pin poate fi prinsă pe trunchiul copacilor sau folosită puri și simplu ca decor. Și, cine știe, din ea s-ar putea auzi și niște ciripeli vesele într-o zi!

7. Ghiveci pentru flori SIMMA 25 x 15 cm

Florile sunt frumoase indiferent unde sunt așezate. În ghivece mari sau mici, în vaze, în grădină și, de ce nu, suspendate! Un ghiveci de flori suspendat te ajută să folosești spațiul nu doar pe orizontală, ci și pe verticală. Ghiveciul de flori SIMMA cu un diametru de 25 cm și o înălțime de 15 cm este realizat din poliratan, un material rezistent care nu necesită întreținere și se curăță ușor cu apă. Agață-l lângă ușa de la intrare pentru a-ți surprinde oaspeții de la prima vedere, în grădină sau pe verandă pentru a amplifica atmosfera naturală.

Instalatie lumini pentru gradina


6. Instalație de lumini SANDSVALE

Dacă stelele de pe cer nu îți sunt de ajuns în nopțile de vară, poți să îți umpli grădina de luminițe cu o instalație de lumini. Cu o înălțime de 28 de cm, instalația de lumini SANDSVALE cu încărcare solară va fi centrul de atracție al grădinii tale!

 

5. Lampă solară ALIKE   

Cu un design minimalist, lampa solară ALIKE oferă grădinii tale eleganță în timpul zilei și creează o atmosferă romantică și intimă în timpul nopților. Realizată din oțel inoxidabil, această lampă solară va rezista în timp și îți va înveseli multe nopți de vară. Este rezistentă la îngheț, are baterie reîncărcabilă și vine în pachete de 5 bucăți, astfel îți va fi mai ușor să împânzești grădina cu luminițe. 

Lampa solara pentru gradina   

4. Bazin pentru păsări SILKEHALE

Grădinile toscane sunt renumite pentru frumusețea lor. Arhitecții acestor grădini îmbină cu mare măiestrie plantele cu obiectele sculptate – statui, ghivece, alei pietruite, fântâni arteziene sau bazine cu apă. Dacă vrei să aduci puțin din farmecul Toscanei în grădina ta, decoreaz-o cu bazinul pentru păsări SILKEHALE, un obiect de decor realizat din ciment potrivit cu spațiile de inspirație vintage.

3. Felinar BRUDEAND

Fie că îți dorești un decor marin sau provensal pentru grădina sau terasa ta, felinarul BRUDEAND din sticlă și sfoară se va integra perfect în concept. Pentru un efect mai puternic, folosește mai multe felinare BRUDEAND de mărimi diferite – poți alege între cel cu diametru de 11 cm sau cel de 17,5 cm.

Produse de gradina ieftine JYSK

2. Umbrela ULSTEINVIK

Cu înălțime reglabilă, realizată din oțel și disponibilă în alb sau negru, umbrela ULSTEINVIK este potrivită pentru orice spațiu exterior – fie că ai un balcon mic, o terasă sau o grădină generoasă. În zilele în care soarele este mult prea puternic, această umbrelă te va proteja și îți va asigura confortul termic.

1. Scaun BROHAVE

Scaun de gradina stivuibil din otel

Realizat din oțel și textiline – un tip de pânză ce nu necesită întreținere, scaunul stivuibil BROHAVE este confortabil și ușor de mutat, în cazul în care nu ai destul spațiu pe balcon, ai invitați sau pur și simplu vrei să rearanjezi. Poți alege între două culori vesele și optimiste – mov sau lime – sau le poți combina pentru un efect mai jucăuș.