Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Top 10 cele mai dorite produse ale verii 2016

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Este mijlocul verii, acel moment în care ne bucurăm din plin de vremea frumoasă și ne facem planuri pentru a doua jumătate a verii, după ce deja am strâns câteva amintiri frumoase din acest sezon. Terasa a devenit a doua ta casă, pentru că e locul în care te poți relaxa la soare, în timp ce bei ceva rece.

Poate ai plecat deja în concediu sau încă aștepți să îți faci bagajele și să evadezi în vacanța planificată. Poate deja ai fost la câteva petreceri în grădină cu prietenii și te gândești cum să le faci mai interesante pe următoarele. Poate că deja ți-ai amenajat grădina pentru vară, dar știi că niciodată nu poți spune că ai terminat. Întotdeauna poți aduce îmbunătățiri spațiului din grădină și îl poți face mai primitor, mai distractiv și mai frumos. 

Pentru că vrem să te ajutăm să mergi la sigur cu alegerile pentru grădina ta, am făcut un top al celor mai populare produse ale verii, produsele pe care clienții noștri le-au dorit cel mai mult pentru casele lor în vara anului 2016.  

1.    SCAUN DE GRĂDINĂ GUDHJEM

Ideal pentru zona de dining din grădină, scaunul GUDHJEM stivuibil cu cadru din oțel, realizat din poliratan împletit manual, se va potrivi cu mai multe tipuri de mese de grădină realizate din poliratan, plastic, lemn artificial sau oțel. Pentru că este stivuibil, îl poți depozita ușor dacă vrei să economisești spațiu în grădină sau pe terasă. De asemenea, este rezistent la apă, ceea ce îl face simplu de întreținut și mai durabil în timp.  

Scaun de gradina GUDHJEM

2.    TRAMBULINA STOJ

În cazul în care ai copii, o trambulină este un produs must have în grădină. Gândește-te cât de bucuroși sunt copiii care se distrează în parc sărind pe trambulinele de acolo. Și cât de distractiv este pentru cei mici să țopăie pe o trambulină. Trambulina STOJ este disponibilă în trei dimensiuni – cu diametru de 244 cm, cu diametru de 305 cm și de 426 cm. Toate variantele au plasă de siguranță, margini rezistente din spumă și stâlpi căptușiți.

Trambulina de gradina

3.    SET TERASĂ DVYG  

Un set de terasă este o alegere pe care nu o vei regreta dacă petreci mult timp în grădină, mai ales dacă ai o familie mare sau primești des vizite de la prieteni. Dacă vrei să te simți în propria grădina ca la cea mai elegantă terasă din centrul orașului sau de pe malul mării, alege un set de terasă care să includă canapea, fotolii și masă, precum setul DVYG, realizat din oțel și poliratan îmăpletit manual. Masa este prevăzută cu un blat de sticlă securizată și cu un raft pe care poți depozita cărți, reviste sau alte lucruri pe care vrei să le ai cu tine când te odihnești pe terasă. Canapeaua și fotoliile vin împreună cu perne moi și confortabile.   

Set terasa fotolii si canapele

4. CUTIE DE PERNE BISNAP

O cutie de perne este o soluție bună pentru persoanele care apreciază ordinea în casă sau în grădină. Aici poți depozita pernele de grădină atunci când plouă și vrei să le protejezi, poți pune jucăriile atunci când cei mici au terminat cu joaca sau păturile pe care le folosești în grădină, atunci când serile sunt îndeajuns de calde. Cutia de perne BISNAP este rezistentă la îngheț și este realizată din plastic cu protecție UV, așadar vafi protejată de razele soarelui.  

Cutie de depozitare gradina

5.    PAVILION DE GRĂDINĂ  SANKT HANS

Dacă nu ai umbră în grădină sau dacă vrei să ai un loc protejat de soare, vând și ploaie (pentru că mai avem parte și de astfel de fenomene meteo vara!), alege un pavilion de grădină. Vei sta confortabil afară și atunci când vremea nu e prea prietenoasă, când este mult prea cald sau când vântul și ploaia îți pot strica planurile. Pavilionul SANKT HANS are pereți detașabili, pe care îi poți înlătura când vrei numai umbră, și este prevăzut cu plasă împotriva insectelor.

Pavilion de gradina

6.    SET DE TERASĂ JUELSMINDE

JUELSMINDE este un set de terasă luxos, care poate îndeplini cu succes și funcția de set de dining. Include o canapea colțar de dimensiuni mari, cu perne din țesătură rezistentă, și o masă înaltă cu blat din lemn artificial ce nu necesită întreținere. Pe canapea se pot așeza confortabil șase persoane. Setul poate fi folosit și în interior, dacă îți doprești un stil mai relaxat în sufragerie.

Set terasa JUELSMINDE

7.    SCAUN STIVUIBIL LARVIK

Cu un cadru de oțel și brațe din lemn de esență tare, scaunul stivuibil LARVIK are un aspect modern și este potrivit pentru grădini cu mobilier contemporan. Contrastul dintre oțel și lemn scoate în evidență cele două materiale și face designul mai interesant.

Scaun de gradina otel LARVIK

8.    ȘEZLONG DALRIPA

Un şezlong te duce imediat cu gândul la plajă sau la malul unei piscine. În grădină, unu șezlong este ideal pentru zona de relaxare, pentru momentele în care vrei să stai la plajă sau în care vrei să tragi un pui de somn afară. Șezlongul DALRIPA din lemn de esență tare tratat cu ulei este confortabil, rezistent și are un aspect luxos. Pentru că este prevăzut cu roți în spate, șezlongul DALRIPA se poate muta ușor atunci când vrei să ai cea mai bună poziție față de soare.

Șezlong din lemn de esență tare

9.    MASĂ INDSLEV

O masă cu aspect simplu, ușor de întreținut și de integrat în orice tip de grădină sau terasă, masa de grădină INDSLEV are cadru din oțel și blat din lemn artificial și este una dintre cele mai apreciate soluții pentru zona de dining de afară.

Masă de grădină

10.   SCAUN STIVUIBIL BORK

Scaunul stivuibil BORK are aspectul unui fotoliu, cu spătar înalt și brațe solide. Este potrivit atât pentru terase sau grădini mari, cât și pentru balcoane, pentru că nu ocupă mult spațiu. Accesorizat cu o pernă pentru șezut, scaunul BORK devine un fotoliu luxos pentru grădină. 

Scaun de grădină BORK