Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Transport GRATUIT pentru toate comenzile online! Indiferent de valoarea comenzii.

VEZI OFERTELE
Kathrine Møller Vinther recomandă lenjeria de pat CILJE din poliester reciclat și bumbac satinat

Top 3 lenjerii recomandate de Category Buyer-ul nostru, Kathrine

Dată:

Categorie: Dormitor, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: amenajare dormitor, modele lenjerii de pat, dormitor modern

Poate te întrebi care este cel mai simplu mod prin care poți aduce schimbări mici, dar vizibile, dormitorului tău. Poți începe cu lenjeria de pat și vei obține de fiecare dată o nouă atmosferă. Fie că îți dorești armonie sau dinamism, un aspect mai feminin sau unul mai tineresc, le vei putea obține cu ușurință. 

La începutul fiecărui sezon în care lansăm noul sortiment de lenjerii de pat, o rugăm pe colega noastra Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer pentru lenjerii de pat, să ne dezvăluie care sunt primele ei trei alegeri. Kathrine ne va spune și povestea fiecărui design și cum se încadrează în trendurile acestui sezon. 

„Cred că toți avem nevoie de puțină bucurie în viețile noastre în acest moment, așa că vreau să aduc în lumina reflectoarelor trei lenjerii de pat colorate”, spune Kathrine.


EMILY - ADUCE ATMOSFERA DE VACANȚĂ

Pat cu o lenjerie de pat cu flori într-un dormitor cu noptieră și veioză albă

 

Lenjerie de pat cu imprimeu floral, EMILY

„Chiar și în cea mai cenușie miercuri, această lenjerie de pat îți va induce o senzație de sărbătoare”, începe Kathrine. „EMILY este o lenjerie de pat cu model floral, realizată din bumbac 100%, un material moale care este atât plăcut la atingere, cât și foarte durabil.

Designul este în mod clar inspirat de natură - flori albastre și galbene, alături de tulpina verde a florilor pe un fundal alb murdar. Tulpinile verzi contrastează cu petalele colorate, iar lenjeria de pat are și o mică margine colorată care aduce un plus aspectului, ceea ce îmi place foarte mult. Dacă ești la fel de îndrăgostit de atmosfera estivală a acestei lenjerii de pat așa cum sunt eu, poți avea chiar și perne decorative asortate”, finalizează Kathrine.

CILJE - O ALEGERE SUSTENABILĂ CU ASPECT SCANDINAV

 Pat cu lenjerie de pat culoare gri petrol din poliester reciclat și bumbac satinat

 

Lenjerie de pat sustenabilă realizată din 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat, CILJE

„CILJE este realizată din 51% poliester reciclat și 49% bumbac satinat. Am depus multe eforturi pentru a crea o lenjerie de pat care să răspundă tuturor cerințelor noastre de înaltă calitate, fiind în același timp o alegere potrivită care se simte. Sunt foarte mulțumită de acest rezultat ”, spune mândră Kathrine. „Acest amestec de materiale face ca lenjeria de pat CILJE să fie atât plăcută, cât și durabilă, iar țesătura din satin îi conferă o senzație moale și plăcută la atingere.”


Designul lenjeriei de pat CILJE este modern și, de asemenea, foarte scandinav. Unii ar putea crede că decorul scandinav este în mare parte gri, monocrom sau alb, dar cea mai importantă trăsătura a acestuia este de fapt senzația de calm pe care o exprimă. CILJE are un model țesut care seamănă cu un joc, însă își păstrează în același timp aspectul său armonios. Se poate potrivi în orice dormitor și poți alege dintre nuanțele gri petrol, nisipiu deschis și galben. CILJE face parte din gama noastră de produse sustenabile SCANDINAVIAN SENSE, care mai conține în plus prosoape și un covoraș de baie ”, adaugă Kathrine înainte de a-și dezvălui cea de-a treia lenjerie de pat preferată.


BELMA - PENTRU INIMI ROMANTICE

Pat cu lenjerie de pat cu flori într-un dormitor cu noptieră și veioză

 

Lenjerie de pat în tonuri estivale, BELMA

„Aspectul pur al lenjeriei de pat BELMA este suficient pentru a-ți stimula starea de spirit. Culorile sunt strălucitoare și vibrante, iar în ochii mei, florile uriașe colorate cu galben, maro și verde dau senzația că plutesc pe fundalul de culoare nisipiu ca și cum ar fi niște meduze. BELMA este realizată din 100% bumbac satinat, iar tonurile estivale de culoare inspira bună dispoziție. Dacă ești un suflet romantic cu o slăbiciune pentru un design armonios, lenjeria de pat BELMA este perfectă pentru tine", afirmă Kathrine.

Citește și SCANDINAVIAN SENSE: Colecția de textile luxoase și sustenabile pentru dormitor

Citește și cum să-ți redecorezi dormitorul repede și ușor