Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Interior | Până la 50% reducere la mobilier de interior

VEZI OFERTELE
Lenjerii de pat pentru iarnă

Top 3 lenjerii recomandate de Category Buyer-ul nostru, Kathrine

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: amenajare dormitor, modele lenjerii de pat, dormitor modern

Poate te întrebi care este cel mai simplu mod prin care poți aduce schimbări mici, dar vizibile, dormitorului tău. Poți începe cu lenjeria de pat și vei obține de fiecare dată o nouă atmosferă. Fie că îți dorești armonie sau dinamism, un aspect mai feminin sau unul mai tineresc, le vei putea obține cu ușurință. 

La începutul fiecărui sezon în care lansăm noul sortiment de lenjerii de pat, o rugăm pe colega noastra Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer pentru lenjerii de pat, să ne dezvăluie care sunt primele ei trei alegeri. Kathrine ne va spune și povestea fiecărui design și cum se încadrează în trendurile acestui sezon. 


THEA - TINEREASCĂ ȘI JUCĂUȘĂ

"Lenjeria de pat THEA este una dintre preferatele mele în sezonul acesta. Are un imprimeu fresh, de aceea este perfectă pentru dormitorul unui adolescent. Îți inspiră atmosfera caldă a verii și pe cea a distracției, de aceea va fi apreciată în special de către cei mai tineri membri ai familiei - și nu ne referim doar la fete: THEA este disponibilă în varianta corai, așa cum o putem vedea în imagine, dar și în varianta verde mentă

THEA este o lenjerie cu față dublă, care are un imprimeu jucăuș cu mici diamante pe una din fețe și un alt imprimeu cu pătrate care pare desenat manual (cu galben și alb), și îi oferă un aspect informal, casual. 


THEA face parte din noul trend JYSK care se numește SUNBAKED. SUNBAKED aduce multe accente feminine, iar când vine vorba de culori, soarele vibrant este sursa de inspirație cu tonuri de galben, portocaliu și maro. Aceste culori se combină foarte bine cu rozul delicat de pe lenjeria de pat THEA. Vara este prezentă în toate nuanțele ei și adaugă viață acestui trend calduros și vibrant.", spune Kathrine.  

SANNE - RUSTICĂ ȘI UȘOR DE COMBINAT

"Lenjeria de pat SANNE se află în sortimentul nostru cu design Scandinav de ceva vreme și ne pare foarte bine că de acum va fi prezentă și în restul țărilor din grupul JYSK Nordic. SANNE are aspectul unei lenjerii prespălate, de aceea este foarte fină și plăcută la atingere. Se încadrează foarte bine în noul trend JYSK - HARMONY, în care ne întoarcem la lucrurile de bază și ne dorim mai mult confort și liniște."


Poți combina lenjeria de pat SANNE oricum dorești, ținând cont de piesele de mobilier și obiectele decorative pe care le ai deja acasă - sau poți alege noi obiecte care iți vor aduce o nouă atmosferă pentru un look modern, clasic sau poate ceva mai îndrăzneț. " , spune Kathrine.    

Vezi aici lenjeria de pat SANNE 


FRIDA - DEFINIȚIA STILULUI NORDIC

"Trebuie să recunosc faptul că sunt înnebunită după combinația tonurilor de albastru închis și albastru deschis. Dungile sunt în continuare în topul tendințelor din acest sezon, iar această lenjerie de pat are un aspect foarte lejer și este și foarte comfortabilă. Designul aparține noului trend pe care noi l-am numit NORDIC LIGHT - un trend cool, eteric și perfect în concordanță cu stilul Scandinav pe care îl iubim la JYSK. Cred că această lenjerie de pat va fi foarte apreciată și de clienții noștri."

 

Vezi aici lenjeria de pat FRIDA. 

Citește și articolul: 10 lenjerii de pat pentru adulți și copii noi în sortimentul nostru.