Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Seturi de terasa mobilier gradina JYSK

Vara scandinavă: 7 seturi de terasă din noua colecție de mobilier de grădină

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: Seturi gradina, seturi lounge pentru gradina

Vremea caldă s-a lăsat așteptată în acest an, dar odată venită, ne oferă tot ce are mai bun: soare, zile lungi și plăcute, verdeață și, uneori, câte o ploaie răcoritoare. Pentru noi, pregătirile pentru vară încep cu mult înainte, de cele mai multe ori chiar și cu un an înainte. Asta deoarece în fiecare an încercăm să îmbunătățim sortimentul de grădină și să aducem mobilier de grădină nou, cu design atractiv, realizat din materiale confortabile și rezistente la folosirea în mediul exterior.

LUMEA VERII SCANDINAVE

Anul acesta, pe lângă piese clasice de mobilier care există de ani buni în gama noastră, am pregătit mobilier nou, care să îți înfrumusețeze terasa și grădină și să te introducă în lumea verii scandinave.

Cum verile sunt scurte în Țările Nordice, locuitorii fac tot ce pot pentru a profita la maxim de puținele luni cu vreme plăcută. Iar asta înseamnă că petrec foarte mult timp afară – pe terasă, pe balcon, în grădină sau, de ce nu, la un picnic în parc sau o drumeție în pădure. Apropierea de natură înseamnă și o reîntoarcere la lucrurile simple, la liniștea pe care în ultimul timp o găsim din ce în ce mai greu.   Nordicilor le place să se distreze în natură, cu familia și prietenii, dar pun accent și pe confortul din spațiul exterior. Pentru că hygge înseamnă și confort, oriunde te-ai afla.

Iată mai jos câteva dintre noile seturi de terasă care îți vor aduce confortul din interior în exterior, în timp ce poți să redescoperi bucurii simple – relaxarea pe terasă, la un pahar de vin sau o limonadă cu prietenii, un prânz cu familia în grădină sau pur și simplu o jumătate de oră petrecută citind o carte.

Set terasă BASTRUP 

TU DECIZI MĂRIMEA - SETUL MODULAR BASTRUP

BASTRUP este o gamă de mobilier modular pentru terasă, pe care îl poți configura în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție sau de câte persoane îl vor folosi. Este realizat din oțel și poliratan împletit manual, materiale rezistente care nu au nevoie de o îngrijire specială. Modulele de centru și de colț includ și perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar masa are blat din lemn artificial rezistent.

Designul este minimalist, simplu, ceea ce îți permite să decorezi cum vrei terasa sau grădină unde vei așeza setul. 

Set terasă FALKENBERG 

PENTRU CASE DE VACANȚĂ - SETUL DE TERASĂ FALKENBERG

Imaginează-ți moilierul de terasă FALKENBERG pe prispa unei case de vacanță dintr-o zonă retrasă, rurală, unde casele sunt mici și au o arhitectură tradițională. Se potrivește perfect cu stilul rustic, care te duce cu gândul la o cabană de munte sau o casă țărănească.

FALKENBERG include piese pentru terasă din aluminiu și poliratan împletit manual, cu fotolii și canapea confortabile, prevăzute cu perne groase din material rezistent. Designul este rustic,cu linii curbate și piese de dimensiuni mari, iar confortul primează, motiv pentru care fotoliile sunt însoțite de taburet pentru picioare. Este o alegere inspirată pentru casele de vacanță, unde mobilierul ar trebui să te invite la relaxare, iar zilele ar trebui să curgă într-un ritm mai lent.

 

Set terasă RADSTED


PENTRU CASE MODERNE - SETUL DE TERASĂ RADSTED


La polul opus stilului dat de mobilierul FALKENBERG, gama RADSTED este minimalistă, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire,  realizat din aluminiu, și perne luxoase din textiline. Gama RADSTED include canapea și fotolii ce pot fi integrate în spațiile exterioare ale caselor moderne, contemporane, în care predomină materiale precum sticla, fierul sau aluminiul.

Îți poți crea propriul set de terasă din canapea și fotolii RADSTED, cărora le poți asorta o masă de terasă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN.

 

Set terasă ULFBORG

 

INOVATIV ȘI EXOTIC - SETUL DE TERASĂ ULFBORG

Setul de terasă ULFBORG este preferatul nostru, datorită designului inovativ și datorită materialelor din care este realizat. Setul include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.


Set terasă ULFBORG

Cadrul este realizat din lemn de salcâm, iar spătarul și brațele scaunelor și canapelelor sunt realizate din frânghie de nailon. Rezultatul este un design exotic, atrăgător și luxos.

 
Set terasă VEBBESTRUP

 

CONTRAST ȘI ELEGANȚĂ - SETUL VEBBESTRUP DE CULOARE NEAGRĂ

În ultimii ani, unul dintre cele mai populare seturi de grădină din gama de grădină a fost VEBBESTRUP, disponibil până acum în culoare natur. Datorită popularității sale, am extins gama VEBBESTRUP și am adăugat o nouă culoare în sortiment, negru.

În contrast cu varianta clasică, scaunele și canapeaua VEBBESTRUP negru au picioare de culoarea lemnului, șezut, spătare și perne de culoare neagră și gri închis. În cazul setului de măsuțe, blatul este realizat din lemn artificial rezistent de culoare neagră.

Dacă varianta de culoare deschisă a mobilierului VEBBESTRUP are un aspect natural, potrivit stilului rustic, cea de culoare închisă se potrivește mai bine cu locuințele moderne, urbane. În plus, acum mobilierul VEBBESTRUP poate fi achiziționat și separat, nu doar ca set, astfel încât îți poți face singur setul dorit, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. 


Set terasă VEMB


UN PRODUS, DOUĂ FUNCȚIONALITĂȚI - SETUL PENTRU TERASĂ VEMB

Setul VEMB combină avantajele unui set de terasă cu cele ale unui set de dining, deoarece include o masă cu înălțime ajustabilă. Atunci când vrei să te relaxezi și să stai la povești cu prietenii, poți ține masa la înălțimea cea mai mică, iar atunci când vrei să iei prânzul sau cine poți ajuta înălțimea mesei, astfel încât aceasta să fie mai înaltă.

Setul este spațios și include două fotolii plus o canapea cu trei locuri, prevăzută cu perne luxoase, moi.

 
Set terasă MARIELYST

 

UN PRODUS ACCESIBIL  - SETUL MARIELYST

Setul MARIELYST este soluția potrivită pentru cei care nu au un buget mare pentru mobilierul de exterior, dar caută în același timp un produs cu aspect atrăgător, modern și confortabil. Realizat din plastic cu protecție UV, setul este ușor, dar rezistent. Este încăpător și are un design atractiv. Setul include canapea cu două sau trei locuri și două fotolii, toate fiind prevăzute cu perne confortabile.

Acestea vin însoțire de o masă de grădină simplă și spațioasă.

 

Care este preferatul tău? Spune-ne în comentarii.