Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Paturi supraetajate şi paturi cu sertare pentru copii

Când începem să decorăm dormitoarele copiilor noştri, dorim adesea să ne asigurăm că au suficient spaţiu de joacă. Copiii au nevoie de mult spaţiu pe podea şi este bine ca dormitorul lor să fie, bineînţeles, uşor de aspirat. De aceea, alegerea patului adecvat pentru copil este atât de importantă.

Paturile supraetajate şi paturile cu sertare sunt, deseori, modelele pe care le căutăm. Pentru dormitoarele mai mici, paturile supraetajate reprezintă adesea o soluţie adecvată, deoarece eliberează mult spaţiu. Unele paturi supraetajate au două paturi, în vreme ce altele, cunoscute ca paturi suspendate, au doar un pat în partea de sus, iar dedesubt un spaţiu în care copiii se pot juca.

Paturile cu sertare au adesea sertare în care puteţi să păstraţi lenjeria de pat sau jucăriile copiilor. Paturile cu sertare au un aspect minimalist şi pot fi adesea combinate cu dulapuri sau etajere cu design asortat.

Puteţi să utilizaţi paturile supraetajate ca paturi pentru oaspeţi sau în casa dvs. de vacanţă. La JYSK veţi găsi modele precum un pat supraetajat de familie, cu spaţiu suficient pentru o saltea mare în patul de jos, pe care pot dormi până la trei oaspeţi.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard