Paturi supraetajate și dormitoare copii

Dacă vrei să profiți la maxim de fiecare centimetru de spațiu dintr-un dormitor mai mic, paturile cu etaj și paturile cu scară pot fi soluția ideală. Alege pentru dormitor un pat suprapus pentru copii, cu design practic, care are integrat și un spațiu de depozitare sau poți alege un pat cu design amuzant pentru copii, astfel încât aceștia să își poată crea o aventură întreagă pornind de la designul patul supraetajat.

Camera copilului tău trebuie să îndeplinească mai multe funcții: este locul în care cel mic doarme, dar și locul în care învață și se joacă. Vezi gama de paturi suprapuse copii și paturi supraetajate, paturi cu sertare sau paturi cu ladă de depozitare care te vor ajuta să economisești spațiu și să îi atribui camerei mai multe funcționalități.

  Dormitor - Paturi copii

  Cadru pat copii RINGE 90x200 crem
  500 Lei/buc
  699 Lei /buc
  REDUCERE 28%
  basic
  Exclusiv Online
  Pat supraetajat PLOVSTRUP 2x90x200 alb
  850 Lei/buc
  1199 Lei /buc
  REDUCERE 29%
  basic
  Exclusiv Online
  Cadru pat GILLELEJE 90x200 alb
  1100 Lei/buc
  1399 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  plus
  Exclusiv Online
  Cadru pat GILLELEJE 90x200 gri
  1100 Lei/buc
  1399 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  plus
  Exclusiv Online

  Paturi supraetajate, paturi suprapuse şi paturi cu sertare pentru copii

  Când începem să decorăm dormitoarele copiilor noştri, dorim adesea să ne asigurăm că au suficient spaţiu de joacă. Copiii au nevoie de mult spaţiu pe podea şi este bine ca dormitorul lor să fie, bineînţeles, uşor de aspirat. De aceea, alegerea patului adecvat pentru copil este atât de importantă.

  Paturile suprapuse şi paturile cu sertare sunt, deseori, modelele pe care le căutăm. Pentru dormitoarele mai mici, paturile etajate reprezintă adesea o soluţie adecvată, deoarece eliberează mult spaţiu. Unele paturi supraetajate au două paturi, în vreme ce altele, cunoscute ca paturi suspendate, au doar un pat în partea de sus, iar dedesubt un spaţiu în care copiii se pot juca.

  Paturile cu sertare au adesea sertare în care poți să păstrezi lenjeria de pat sau jucăriile copiilor. Paturile cu sertare au un aspect minimalist şi pot fi adesea combinate cu dulapuri sau etajere cu design asortat.

  Poţi să utilizezi paturile supraetajate ca paturi pentru oaspeţi sau în casa ta de vacanţă. La JYSK vei găsi modele precum un pat supraetajat de familie, cu spaţiu suficient pentru o saltea mare în patul de jos, pe care pot dormi până la trei oaspeţi.