Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Paturi pliante

Vezi gama noastră de paturi pliante, care te ajută să salvezi spațiu și în același timp să ai un loc confortabil de dormit. Alege un pat pliant cu saltea inclusă.

Paturile pliabile – o soluţie practică

V-aţi invitat vreodată familia şi prietenii să rămână peste noapte la dvs., fără să vă gândiţi dacă aveţi, de fapt, suficient spaţiu pentru toată lumea? Nicio grijă! Paturile pliabile de la JYSK reprezintă o soluţie simplă şi rapidă.

De regulă, paturile pliabile se pot strânge pentru a fi depozitate după plecarea oaspeţilor. Unele paturi pliabile au roţi, astfel încât, după pliere, să poată fi uşor de tras în spatele unui dulap sau în colţul camerei până la vizita următoare.

De asemenea, puteţi să luaţi patul pliabil cu dvs., dacă intenţionaţi să petreceţi noaptea departe de casă. Patul este uşor de transportat şi, odată ajuns la destinaţie, patul va fi imediat gata pentru dvs.

La JYSK veţi găsi, de asemenea, o selecţie variată de seturi de lenjerie pentru patul pliabil, astfel încât oaspeţii care rămân peste noapte să nu fie nevoiţi să-şi aducă propria lenjerie de pat.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard