Paturi pliante și paturi pentru oaspeți

Ți-ai invitat vreodată familia și prietenii să rămână la tine peste noapte și apoi te-ai întrebat unde vor dormi? Un pat pliant sau un pat pliabil de la JYSK așezat în dormitor sau în living este o modalitate rapidă și ușoară de a oferi un spațiu pentru dormit instant invitaților fără să cheltui mulți bani și fără să ocupi mult spațiu atunci când ai nevoie să depozitezi patul pliant. Alege dintr-o selecție de paturi pliabile și paturi pliante pentru a avea parte de o soluție rapidă sau o saltea gonflabilă pe care o poți umfla ușor. 

Vezi gama noastră de paturi pliante, care te ajută să salvezi spațiu și în același timp să ai un loc confortabil de dormit. În plus, poți alege un pat pliant care are și saltea inclusă. Îl poți lua cu tine și atunci când mergi în vacanță în camping dacă vrei să ai un loc de dormit portabil pentru copii și adolscenți. 

Citește și pro și contra: soluții pentru oaspeți - saltea gonflabilă, saltea pliabilă sau pat pliant?  

5 produse
    5 produse

    Paturile pliante – o soluţie practică

    Paturile pliante de la JYSK reprezintă o soluţie simplă şi rapidă. De regulă, paturile pliabile se pot strânge pentru a fi depozitate după plecarea oaspeţilor. Unele paturi pliabile au roţi, astfel încât, după pliere, să poată fi uşor de așezat în spatele unui dulap sau în colţul camerei până la vizita următoare.

    De asemenea, poţi lua patul pliant cu tine dacă intenționezi să petreci noaptea departe de casă. Patul pliant este uşor de transportat şi, odată ajuns la destinaţie, va fi imediat gata pentru tine. 

    La JYSK vei găsi, de asemenea, o selecţie variată de seturi de lenjerie pentru paturi pliante, astfel încât oaspeţii care rămân peste noapte să nu fie nevoiţi să-şi aducă propria lenjerie de pat.