Corturi pentru camping și relaxare în aer liber

Bucură-te de momente relaxante și de amintiri de neuitat alături de familia ta în timpul verii cu un cort de calitate. La JYSK, îți oferim corturi care sunt ușor de împachetat și de transportat la plajă, camping, festivaluri sau picnicuri în familie. Oferind confort și protecție, corturile noastre sunt perfecte pentru a-ți asigura o experiență relaxantă în mijlocul naturii.

4 produse
  4 produse

  Alegerea potrivită a cortului

  Când vine vorba de alegerea unui cort, există câteva aspecte importante de luat în considerare. În primul rând, dimensiunea cortului este esențială. Trebuie să te gândești câte persoane vor dormi în cort și cât spațiu suplimentar ai nevoie pentru obiectele personale. Indiferent dacă mergi într-o excursie scurtă, te relaxezi pe plajă sau planifici un camping în sălbăticie, asigură-te că alegi un cort care se potrivește nevoilor tale. Totodată, ține cont de condițiile meteo în care vei folosi cortul. Dacă zona este expusă la vânt sau ploi, este important să optezi pentru un cort impermeabil și rezistent.

  Gama variată de corturi 

  La JYSK, îți oferim o gamă variată de corturi care se potrivesc perfect nevoilor tale. Avem corturi pentru 2 persoane și corturi pentru 4 persoane. Corturile noastre sunt disponibile într-o culoare verde măsliniu sau bej. Cortul pentru 2 persoane are o lățime de 160 cm, o lungime de 270 cm și o înălțime de 115 cm. Cortul pentru 4 persoane are o lățime de 240 cm, o lungime de 310 cm și o înălțime de 130 cm. Astfel, poți alege dimensiunea potrivită și culoarea preferată pentru a te bucura de o experiență confortabilă în timpul campingului.

  Îngrijirea și întreținerea cortului

  Pentru a asigura rezistența în timp a cortului tău, este important să îi acorzi o îngrijire corespunzătoare. După fiecare utilizare, asigură-te că lași cortul să se usuce înainte de a-l depozita. În plus, învață cum să-l rulezi corect pentru a evita deteriorările. Tratează cu atenție stâlpii cortului pentru a preveni ruperea lor. Corturile de la JYSK sunt fabricate din poliester impermeabil și respirabil, ceea ce le face ușor de întreținut și de curățat.

  Corturile sunt un element esențial pentru o experiență plăcută în aer liber. La JYSK, îți oferim corturi de calitate, impermeabile și ușoare, perfecte pentru verile petrecute în aer liber. Comandă acum și beneficiază de livrare rapidă și ușoară la tine acasă sau vizitează-ne în cel mai apropiat magazin pentru a vedea produsele.