Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Interior | Până la 50% reducere la piese de mobilier pentru interior

 

Prosop de plajă, pătură pentru plajă și alte echipamente de picnic pentru o excursie la plajă

Prosoape și pături pe care să le folosești atunci când mergi la plajă

Vara este momentul perfect pentru a aduna familia și prietenii într-o excursie la plajă pentru a vă bucura de soare și pentru a înota în mare. Indiferent dacă vrei să te relaxezi și să faci plajă pe nisip, să faci o baie în mare sau te bucuri de băuturi reci sub o umbrelă de soare, asigură-te că aduci un prosop de plajă sau o pătura de plajă potrivită pentru nevoile tale, aceasta poate face diferența pentru confortul tău și al familiei tale.

Prosoape de plajă și pături de plajă – pe care ar trebui să le aduci?

Prosoape de plajă, prosoape normale, pături matlasate sau în carouri obișnuite. Există multe opțiuni, dar te putem ajuta să faci alegerea corectă: Cum îți dai seama dacă ai nevoie de un prosop de plajă sau de o pătură de plajă pentru tine, pentru familie și pentru activitățile pe care le veți desfășura? Mai mulți factori pot influența acest lucru:

  • Câte persoane sunt cu tine în excursia pe plajă? 
  • Plănuiești să înoți sau doar să te relaxezi pe plajă? 
  • Ce alte lucruri aduci cu tine? 
  • Stai până seara?

A-ți pune întrebări ca acestea te poate ajuta să identifici opțiunea potrivită pentru tine. Dacă vei merge să înoți, cu siguranță vei avea nevoie de un prosop de plajă pentru a te usca. Dacă ești împreună cu un grup mare, este probabil o idee bună să aduci mai multe prosoape de plajă și pături. Poți aduce și un grătar de unică folosință dacă vreți să gătiți cina pe plajă? Adu o pătură matlasată pentru a te bucura de mai multă căldură atunci când soarele apune.

Prosoape de plajă

Prosoapele de plajă clasice sunt opțiunea ideală pentru vacanțele la mare și un must-have dacă mergi la înot. Dimensiunea unui prosop de plajă tradițional înseamnă că poate fi folosit și ca să stai pe el. Prosopul de plajă BACKA este la modă și îl poți găsi în mai multe culori și modele.

Pături matlasate

O pătură matlasată este o altă opțiune excelentă pentru plajă, mai ales dacă afară este mai răcoare sau bate vântul sau dacă intenționezi să rămâi pe plajă până seara. Păturile matlasate au umplutură și, prin urmare, oferă mai mult confort și izolație decât un prosop de plajă - și acest lucru le face grozave dacă vrei să te întinzi pe ele sau dacă vrei să stai ghemuit.

Sfaturi pe plajă: Ține la distanță nisipul cu un cearșaf de pat

Știai că poți folosi un cearșaf pentru a te relaxa pe plajă?

Datorită dimensiunilor sale mari, un cearșaf este perfect pentru a crea o zonă fără nisip. Poți întinde cearșaful, apoi poți pune papucii sau lăzile frigorifice în fiecare dintre cele patru colțuri și poți îndoi cearșaful în jurul lor. Acum te poți bucura de o zonă improvizată, care este perfectă pentru a ține nisipul la distanță, ideal în special pentru copii mici.

Alte lucruri esențiale pentru plajă

O excursie la plajă într-o zi fierbinte de vară îți poate face ziua perfectă dacă vremea de afară este excelentă. Nu uita și de alte lucruri esențiale pentru plajă.

Descoperă mai mult

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior

8 idei pentru iluminatul grădinii care creează o atmosferă relaxantă

Cum să alegi șezlongul potrivit pentru terasa sau grădina ta