Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Umbrelă de grădină JYSK
Umbrela terasa
Umbrela gradina

Umbrele terasă

În perioadele caniculare sau în zilele cu prea mult soare, puțină relaxare la umbră este binevenită. Alege o umbrelă de terasă, o umbrelă de grădină sau un parasolar care îți va asigura confortul în zilele caniculare.

Ghiduri și articole blog

Cum să îți amenajezi terasa în funcție de destinația de vacanță preferată

Deși nu poți fi în vacanță tot timpul anului, pe insula, în orașul sau pe plaja preferată, poți să recreezi atmosfera locului preferat de vacanță la tine pe terasă. Îți dăm câteva idei de amenajare a terasei, balconului sau grădinii, în funcție de destinația ta preferată de vacanță.

SUD, NORD, EST SAU VEST? CUM SĂ ALEGI MOBILIERUL ÎN FUNCȚIE DE ORIENTAREA TERASEI SAU BALCONULUI

Atunci când vine vorba de alegerea mobilierului de pe terasă, este bine să iei în calcul către ce punct cardinal este orientată terasa sau balconul tău. Asta deoarece cantitatea de lumină pe care o va primi zilnic spațiul tău exterior va fi diferită în funcție de orientare.Află mai multe.

Cum să amenajezi o casă de vacanță de inspirație marină

Chiar dacă nu ai o casă pe malul mării, poți aduce magia oceanului și atmosfera vacanței în locuința ta folosind mobilier din materiale naturale, în culori deschise, și decorațiuni de inspirație marină. Vezi recomandările noastre în acest articol.

Amenajarea balconului: idei pentru o vară hygge în aer liber

Dacă în perioada rece balconul e doar locul unde depozitezi lucruri sau unde îți usuci hainele, vara balconul poate deveni o oază de relaxare și verdeață, un loc unde poți petrece momentele libere, fără a pleca de acasă și fără a cheltui bani în oraș sau la mare. Vezi câteva idei de amenajare!

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard