O saltea gonflabilă pentru vizitatorii care dorm la tine

Saltelele gonflabile sunt ideale dacă ești în căutarea unei soluții pentru mai mult confort atunci când dormi în exterior. Fie că spațiul tău de dormit este cort, în camping, pe plajă sau în grădină, alege un izopren din burete sau o saltea gonflabilă rezistentă și comodă, cu un înveliș impermeabil sau din velur. De asemenea, dacă obișnuiești să ai vizitatori care dorm la tine peste noapte, o saltea gonflabilă Intex dublă sau single le va asigura un somn odihnitor și comod, fără să ocupe spațiu în casă. Vezi gama noastră extinsă de izoprene autogonflabile, saltele gonflabile pentru una sau doua persone rezistente și paturi gonflabile sau paturi pliabile! Achiziționează și o pompă de umflat saltele electrică sau manuală.

Citește și soluții pentru oaspeți - saltea gonflabilă, saltea pliabilă sau pat pliant? 

22 produse
  22 produse

  Saltelele gonflabile reprezintă o soluţie practică

  Salteaua gonflabilă este foarte utilă în numeroase situaţii. Dacă obișnuiești să mergi în camping sau participi la un festival de muzică, salteaua gonflabilă reprezintă o soluţie excelentă. De asemenea, salteaua gonflabilă poate fi utilizată ca un excelent şi confortabil pat de oaspeţi. Este uşor de mutat şi poate fi depozitată afară, ca să nu ocupe spaţiu în casă.

  Modele și dimensiuni diferite

  La JYSK vei găsi o gamă largă de modele şi nivele de calitate. Îți oferim saltele gonflabile pentru o persoană, două persoane sau de dimensiune foarte mare. Dacă achiziționezi o saltea gonflabilă fără pompa încorporată, poți să cumperi o pompă de aer compatibilă cu salteaua pentru umflare manuala sau pompa de aer. JYSK îți pune la dispoziţie o selecţie variată de modele, printre care pompe de picior, pompe manuale şi pompe electrice cu baterii. 

  Izoprene pentru calătorii sau exerciții acasă

  Izoprenul este ideal când pleci în excursii lungi pe bicicletă sau în drumeţii cu rucsacul în spate. Izoprenul este uşor şi nu ocupă mult spaţiu. Îți punem la dispoziţie modele tradiţionale de izopren sau o rogojina foarte ușoare sau modele autogonflabile, mai confortabile. Dacă intenționezi să petreci o vacanţă activă pe timpul verii sau să faci exerciţii pe podeaua din camera de zi, tot ce ai de făcut este un drum la JYSK unde vei găsi saltelele pentru exerciţii.