Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Pat gonflabil
saltea gonflabila
Saltea gonflabila INTEX

Saltele gonflabile

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru mai mult confort atunci când dormi în cort, alege o saltea gonflabilă rezistentă și confortabilă. De asemenea, dacă obișnuiești să ai vizitatori care dorm la tine, un pat gonflabil le va asigura un somn odihnitor, fără ca apoi să ocupe spațiu în casă. Vezi gama noastră estinsă de saltele gonflabile și paturi gonflabile!

Saltelele gonflabile reprezintă o soluţie practică

Salteaua gonflabilă este foarte utilă în numeroase situaţii. Dacă faceţi camping sau participaţi la un festival de muzică, salteaua gonflabilă reprezintă o soluţie excelentă. De asemenea, salteaua gonflabilă poate fi utilizată ca un excelent şi confortabil pat de oaspeţi. Este uşor de mutat şi poate fi depozitată afară, ca să nu ocupe spaţiu în casă.

La JYSK veţi găsi o gamă largă de modele şi nivele de calitate. Vă oferim saltele gonflabile pentru o persoană, două persoane sau de dimensiune foarte mare. Dacă achiziţionaţi o saltea gonflabilă fără pompă încorporată, puteţi să cumpăraţi o pompă de aer compatibilă cu salteaua. JYSK vă pune la dispoziţie o selecţie variată de modele, printre care pompe de picior, pompe manuale şi pompe electrice cu baterii.

Izoprenul este ideal când plecaţi în excursii lungi pe bicicletă sau în drumeţii cu rucsacul în spate. Izoprenul este uşor şi nu ocupă mult spaţiu. Vă punem la dispoziţie modele tradiţionale de izopren foarte uşor sau modele autogonflabile, mai confortabile. Dacă intenţionaţi să petreceţi o vacanţă activă pe timpul verii sau să faceţi exerciţii pe podeaua din camera de zi, tot ce aveţi de făcut este un drum la JYSK unde veţi găsi saltelele pentru exerciţii necesare.  

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard