Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Seturi de terasă cu jardiniere, perne deco și pături în diferite stiluri

2 trenduri pentru amenajarea terasei în 2020

Dată:

Categorie: Toate articolele, Grădină, Trenduri

Cuvinte cheie: trenduri terasa 2020, amenajare terasa, decorare terasa, decoratiuni terasa

Odată cu venirea noului sezon, avem parte de o reîmprospătare a culorilor, imprimeurilor și formelor specifice noilor trenduri, potrivite zilelor cu vreme frumoasă, temperaturi plăcute și mult soare. Din fericire, nici vara aceasta nu va face excepție. Te invităm să descoperi cele mai noi trenduri pentru spațiul exterior pe care le numim MIDSOMMER și MY SPACE, două universuri diferite de design și decorațiuni perfect adaptate pentru o terasă sau o grădină numai bună de admirat!

Trendul pentru terasă MIDSOMMER

MIDSOMMER este un trend, dar și un stil de viață care poate fi aplicat atât în interior cât și în aer liber. Se bazează pe dorința noastră de a lăsa toate dispozitivele digitale într-un sertar și de a stinge toate ecranele - astfel încât să ne putem concentra doar pe a fi și a trăi. Și ce loc poate fi mai bun pentru a face asta decât pe terasă, pe balcon sau în grădină?

Lounge set with planter, garden lantern and cushions

 

În trendul MIDSOMMER, materialele și imprimeurile inspirate din natură sunt cele mai proeminente. De exemplu, poți vedea aceste caracteristici la setul de terasă LJUNGHUSEN  care are un aspect simplu și natural. Este realizat din poliratan care este rezistent la intemperii și necesită un nivel scăzut de întreținere. Combină-l cu obiecte care au forme simple pentru a obține o atmosfera informală și relaxată, caracteristică trendului MIDSOMMER. De exemplu cu felinarele din ratan: SIVHAUK, sau din alamă: TOMMY. Adăugă o pernă cu un model inspirat din natură precum AMARYLLIS, completează decorul cu o pătură moale STRANDBEDE și vei obține o terasă colorată și atrăgătoare.

 

Trendul pentru terasă MY SPACE

MY SPACE este în totalitate despre a avea grijă de tine: doar atunci când însemni ceva pentru tine, poți însemna ceva și pentru altcineva. MY SPACE creaza un sanctuar, un spațiu unde te poți pune pe tine în centrul atentiei si te poți bucura că traiești în acel moment. Trendul se referă și la ordonarea obiectelor din casa ta și la curațenia în locuința ta pentru a lăsa spațiul să respire - și în ce loc poți face asta mai mult decât pe terasa, balconul sau în grădina ta? 

Lounge set with planters, battery lamp, garden lanterns and cushions

 

Grija și relaxarea sunt cuvintele cheie ale acestui trend, iar setul de terasă SMYGEHUK format din scaune și canapea cu perne groase și luxoase te invită să te așezi cât mai confortabil și să te bucuri de o zi caldă de vară. Materialele definitorii pentru acest trend sunt lemnul și cimentul pe care îl vedem, de exemplu, la jardiniera ILDROVFLUE, combinate cu sticlă, material din care este realizată vaza VICTOR

Sunt de asemenea caracteristice imprimeurile și formele geometrice, pe care le vedem și pe husa pernei DUNHAMMER sau pe jardiniera SYRSA. Adăugă câteva perne VILLMOREL din reiat albastru și o pătură LINNEA în nuanța verde oliv și vei fi pregătit pentru trendul MY SPACE.

Care este trendul tău preferat? Spune-ne în comentarii.