Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Birou bine organizat, cu scaun, lampă, panou și soluții de depozitare

5 IDEI CARE TE VOR AJUTA SĂ AI O CASĂ MAI ORGANIZATĂ

Ți se pare inutil să pierzi timpul în căutarea listelor cu notițe și activități pe care le ai de făcut, a capsatorului sau a unui încărcător pentru telefon? Secretul pentru a economisi timp este să păstezi toate lucrurile cât mai organizate. 

S-ar putea să ți se pară dificil la început, însă te vom ajuta cu sfaturi care să îți permită să îți organizezi mai bine casa. Fiecare obiect pe care îl deții ar trebui să aibă locul lui - și în care îl poți găsi întotdeauna (pentru ca atunci când nu îl mai utilizezi, să știi exact unde îl vei pune înapoi).

Am adunat 5 sfaturi care te vor ajuta să îți organizezi mai bine lucrurile acasă:

 

1. Organizează încărcătoarele de telefon într-o cutie sau alt spațiu de depozitare

Nimic nu este mai enervant decât să îți cauți încărcătorul atunci când telefonul are bateria aproape descărcată. Asigură-te că păstrezi toate încărcătoarele într-un singur loc - preferabil cât mai aproape de o priză. Cea mai bună soluție de depozitare are suficient loc și pentru dispozitivele tale electronice atunci când se încarcă.

 

 

2. Nu uita de listele și post-it-urile cu notițe 

Lipește post-it-urile și listele cu notițe pe un panou din metal sau plută unde le poți vedea cât mai des. Dacă îți vezi ideile și gândurile pe hârtie, te va ajuta să le ai în minte și poate chiar să le dezvolți în continuare. 

Sfat bonus: Ai cele mai bune idei chiar înainte să mergi la somn, când tocmai te-ai trezit sau la duș? Păstrează un carnețel lângă pat și în baie, astfel încât să poți nota toate ideile înainte să le uiți.

 

3. Folosește fiecare metru pătrat din locuința ta

Dacă locuiești într-un apartament mic, cu siguranță dorești să folosești fiecare metru pătrat pentru a evita dezordinea. O idee simplă, care te ajută să folosești spațiul vertical într-o manieră creativă, este să agăți umerașele pe cârlige metalice montate în perete pentru a pune pe ele ghivece cu plante artificiale sau reviste.

 

 

4. Depozitarea inteligentă a rolelor de hârtie pentru ambalat

Rolele lungi și subțiri de hârtie pentru ambalat sunt dificil de păstrat într-o manieră practică. O soluție este să folosești un coș înalt în care să pui o pătură sau o pernă ca să păstrezi rolele în același poziție fără să cadă.


5. Soluțiile de depozitare transparente te ajută să economisești timp

Păstrează împreună lucrurile pe care le utilizezi simultan. Foarfecele, creioanele și lipiciul sunt doar câteva exemple. Mai poți adăuga și cheile sau portofelul, peria de păr, rujul și rimelul. Folosește o soluție de depozitare practică, de preferință transparentă, astfel încât nu va fi nevoie să pierzi timp deschizând cutii în care ai depozitat de fapt alte lucruri. Cutia metalică VICKLEBY din imaginea de mai sus este foarte practică și ușor de transportat.

Descoperă mai multe sfaturi pentru decorarea spațiului interior iarna. 

Ai și alte idei pentru o mai bună organizare a casei? Spune-ne în comentarii.  

Descoperă mai mult

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale