Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set modular pentru grădină TANE

În centrul atenției: Setul modular pentru grădină TANE

Se apropie vara cu vreme plăcută și însorită. Ți-ai pregătit grădina pentru serile în care te vei relaxa în natură? Îți prezentăm setul pentru grădină TANE care integrează într-un mod ingenios trei piese de mobilier într-una singură.

Designul compact al setului pentru grădină TANE îl face potrivit și pentru spații de dimensiuni mai mici. Iată două dintre cele mai bune idei pe care le poți integra cu ușurință: ascunde masa ajustabilă sub canapea sau obține un șezlong confortabil prin combinarea canapelei cu două taburete din același set. Depozitează piesele setului împreună atunci când nu il folosești pentru a economisi spațiu. Este excelent și pentru o mică terasă sau un balcon. 

Cu TANE, te bucuri de trei piese de mobilier într-un set perfect pentru grădină. Așa, îți poți transforma spațiul de relaxare exterior oricând dorești.

Ți-ai invitat prietenii la un grătar în grădină?

Folosește două taburete dacă ai nevoie de mai multe spații în care să îi primești pe toți și ajustează înălțimea picioarelor pentru a vă simți cât mai confortabil la masă. 

Nu mai rămâne decăt să vă bucurați împreună de serile de vară în timp ce vă relaxați, luați masa și vă răcoriți cu băuturi delicioase pe mobilierul confortabil de grădină. 

Organizezi o petrecere în toată regula în grădină? 

Adaugă-i setului TANE patru scaune adiționale pentru a obține mai multe locuri pentru invitați. Ajustează masa la o înălțime mai joasă pentru a crea o atmosferă modernă și vibrantă. 

 

Atunci când atmosfera se destinde, fiecare invitat se va simți bine și va socializa cu un pahar în mână. Atunci poți folosi masa pentru a așeza gustările în apropierea acestora. Mai poți adăuga și diferite obiecte decorative sau mici plante verzi. 

Vrei să te bucuri de o după-amiază fără griji în grădină? 

Poți transforma setul de grădină modular TANE într-un șezlong luxos dacă vei conecta două taburete și o canapea. Această variantă este ideală dacă locuiești într-un apartament sau ai o terasă de mici dimensiuni.
 

În serile răcoroase învelește-te cu o pătură și bucură-te de un pui de somn în aer liber. 

Mobilier modular - perfect pentru grădină sau balcon

Caracterul modular îi permite setului pentru grădină TANE să se reinventeze în nenumărate feluri și încape cu ușurință în mai multe tipuri de spații, indiferent de mărimea acestora. Astfel, îți va fi ușor să obții un nou decor fără să fie nevoie să îți cumperi piese noi de mobilier din game diferite.
 

Setul pentru grădină poate fi depozitat cu ușurință și ocupă foarte puțin spațiu. Acoperă-l cu o husă rezistentă la apă și îl poți lăsa pe balcon sau pe terasă toată vara, chiar și atunci când vremea este ploioasă. 

Citește mai multe despre cum poți amenaja un balcon pentru o vară hygge.

 

Descoperă mai mult

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon