Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Copii sărind pe o trambulină în grădină

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Trambulinele oferă o sursă de distracție și fitness nesfârșită chiar în curtea ta. Dar înainte de a te decide să-ți iei una, de unde știi pe care s-o alegi? Poate te întrebi „Ce trambulină ar trebui să cumpăr?” și este într-adevăr o întrebare bună – pe ce ar trebui să se bazeze această decizie? Există mai multe lucruri de care trebuie să fii conștient atunci când cauți o trambulină pentru familia ta. Acest ghid te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru a investi într-o trambulină, precum și pentru plăcerea și siguranța familiei tale.

  1. Calculează-ți spațiul

  Înainte de a cumpăra o trambulină, primul lucru pe care ar trebui să-l stabilești este spațiul exterior în care vrei să o așezi. În general, este de preferat o suprafață moale, cum ar fi iarba sau plăcile de cauciuc pentru terenul de joacă. Evită să pui trambulina pe sau lângă suprafețe dure cum ar fi beton, gresie sau o punte de lemn - riscul de rănire este considerabil mai mare dacă o persoană cade pe o suprafață dură.
  De asemenea, ar trebui să iei în considerare cât de mult din spațiul tău exterior sau din grădină vrei să-l dedici trambulinei. Măsoară zona și alege o trambulină care să se potrivească confortabil, lăsând suficient spațiu în jurul ei pentru a sări în siguranță.

  2. Determină dimensiunea potrivită

  Alegerea unei trambuline cu mărimea potrivită depinde de cine o va folosi. Trambulinele sunt disponibile în diferite dimensiuni , de obicei variind între Ø250 cm și Ø426 cm. Cu cât trambulina este mai mare, cu atât limita de greutate este în general mai mare. Pentru familiile cu copii, alege o trambulină cu o capacitate de greutate potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți. Familiile mai mari sau cele în care doi copii vor sări împreună ar trebui să opteze pentru o trambulină spațioasă, cu o limită mare de greutate.

  3. Prioritizează siguranța

  Siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc atunci când alegi o trambulină. După cum s-a menționat în secțiunea anterioară, ar trebui să acorzi prioritate plasării trambulinei pe sau lângă o suprafață moale pentru a atenua orice risc potențial de rănire. Pentru siguranță suplimentară, marginea exterioară a trambulinelor noastre este acoperită cu căptușeală de protecție și, de asemenea, vin cu plase de siguranță pentru a împiedica utilizatorii să sară accidental de pe trambuline.
  De asemenea, se recomandă ca o singură persoană să folosească trambulină odată, doi copii mai mici sărind împreună, în general, nefiind o problemă.

  4. Aspect vizual

  De asemenea, poți să îmbunătățești aspectul său, în funcție de perspectiva ta, să previi perturbarea aspectului grădinii tale, alegând o trambulină care să completeze spațiul tău exterior. Trambulinele montate pe sol oferă un aspect mai elegant și minimalist, în timp ce modelele supraterestre pot adăuga o notă jucăușă curții tale.

  5. Sfaturi de întreținere

  Fii atent la starea trambulinei pentru a te asigura că este în stare optimă. Inspectează în mod regulat cadrul, arcurile și căptușeala pentru semne de uzură. Curăță periodic suprafața trambulinei și plasa de siguranță pentru a îndepărta murdăria și resturile. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, una dintre trambulinele noastre poate dura mulți ani. 

  6. Fă o alegere sigură pentru viitor

  De asemenea, reține că, dacă cumperi trambulina pentru copiii tăi, copiii cresc întotdeauna mult mai repede decât credem, așa că o trambulină cu o limită de greutate mică ar putea ajunge să dureze doar câțiva ani – investiția într-una mai mare cu o limită de greutate mai mare va rămâne potrivită pentru copiii în creștere mult mai mult timp.

  7. Beneficiile săritului pe trambulină

  O trambulină nu este doar o altă jucărie foarte mare în curte, ci poate servi și ca activitate de fitness. Este deosebit de benefică ca activitate fizică pentru copii. Mișcările pe care copiii le fac pe trambulină le cer să-și coordoneze părțile corpului, să-și mențină echilibrul, să reacționeze rapid și să rămână în ritm – iar dacă sar cu un frate sau cu un prieten, va conta, de asemenea, pentru partea socială.

  Cere ajutor în cel mai apropiat magazin JYSK

  Dacă ai întrebări sau vrei mai multe informații înainte de a te decide să cumperi o trambulină, ești întotdeauna binevenit în cel mai apropiat magazin JYSK pentru a primi îndrumări de la personalul nostru. Ne poți contacta și în chat-ul din magazinul nostru online.

  Descoperă mai mult

  Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

  Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

  Creează o zonă de relaxare lângă piscină unde să te răcorești pe timpul verii

  Creează o zonă de relaxare lângă piscină unde să te răcorești pe timpul verii

  Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină

  Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină

  Mobilier elegant și multifuncțional: colecția pentru terasă UGILT

  Mobilier elegant și multifuncțional: colecția pentru terasă UGILT