Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Colecția VANDSTED

VANDSTED: colecția de mobilier din bambus

Bambusul este un material foarte rezistent și aspectuos. Iar piesele de mobilier din bambus au un preț foarte avantajos și un look exotic care se potrivește cu stilul Scandinav al mobilierului de la JYSK. 

Colecția VANDSTED care include mobilier potrivit pentru hol sau pentru dormitor: băncuțe, o masă înaltă, etajera sau cuierul, o scară decorativă sau un suport pentru haine, este perfectă dacă vrei să adaugi puțin din stilul curat și minimalist specific designului nordic. 

Toate piesele de mobilier sunt realizate din bambus ca materie primă, iar unele includ și MDF. Ne bucurăm să vedem că produsele din gama VANDSTED sunt foarte apreciate de către clienți. Poți vedea mai multe review-uri pe care clienții le-au lăsat pe site-ul nostru, mai jos.

“Funcțional și cu un aspect foarte plăcut ”

Masa înaltă este ideală pentru spațiile înguste din casa ta, cum ar fi holul de la intrare sau un perete din zona de dining. Raftul din partea de jos a mesei este perfect pentru reviste, coșuri cu accesorii sau căciuli și mănuși pe care să le găsești mai ușor iarna.

Iată ce ne împărtășește un client pe JYSK.ro: ”Funcțional și cu un aspect foarte plăcut. O piesă de mobilier ideală pentru decorul casei, care este și funcțională.”


“Această bancă este exact așa cum mi-am dorit să fie”

Băncuța din bambus pentru hol VANDSTED are un șezut confortabil din spumă și material textil pe care îți poți așeza o pătură dacă vrei să o ai la îndemână în serile răcoroase. Poți așeza și alte cutii cu obiecte personale sau cărți pe raftul inferior. Piesa de mobilier cu design tipic scandinav este perfectă atât pentru depozitare, cât și pentru decorare, pentru că o poți folosi în dormitor, în hol sau în living.

“Sunt foarte mulțumit. Această bancă este exact așa cum mi-am dorit să fie.”

 

“Un produs ușor de asamblat”

Suportul din bambus pentru umerașe VANDSTED este perfect pentru un dormitor cu aspect modern pentru că se montează ușor și te va ajuta să păstrezi ordinea în lucrurile din dormitor sau de pe hol. Atunci când nu îl folosești, suportul pentru haine se strânge ușor și poate fi depozitat în debara sau după ușă.

Iată ce ne-a spus un client JYSK despre acest produs: ”Suportul pentru umerașe este foarte interesant, arată bine și este foarte ușor de asamblat. Îl prefer pe acesta din bambus mai mult decât pe cel din metal. Nu am avut probleme cu livrarea și comanda online.” 


“Un design excelent și o calitate bună”

Această etajeră din bambus este elegantă și foarte ușoară așa că o poți muta oriunde dorești în casă. Dotată cu 3 rafturi pentru depozitare, ai destul spațiu pentru cărți, coșuri, cutii și decorațiuni. Unul din clienți ne-a spus părerea lui despre acest produs: ”Un design excelent și o calitate bună.”


“Sunt foarte mulțumit de acest produs” 

Scara decorativă VANDSTED va arăta bine chiar dacă este sprijinită de perete sau montată pentru o susținere mai bună. Poți pune aici haine, pături, plante agățătoare sau orice vrei să păstrezi la vedere sau vrei să folosești des, cum ar fi umbrela sau coșurile cu produse cosmetice din baie. 

”Ușor de asamblat, arată bine în orice cameră. Noi am pus scara în dormitor și o folosim pentru haine și pături. Sunt foarte mulțumit.” 

Cuierul din bambus te va ajuta să folosești spațiul disponibil pe verticală și astfel vei păstra la vedere hainele pentru exterior.  

 

Review-urile provin din țările care fac parte din grupul JYSK NORDIC: Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Olanda, Slovenia, Anglia, Croatia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Ucraina, România, Bulgaria, Grecia și Belgia.

Ai acasă produse din gama VANDSTED? Spune-ne cum le folosești într-un comentariu.  

 

Descoperă mai mult

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale