JYSK oferă un somn odihnitor practicanților de ski

Atunci când renumita stațiune de ski Stöten a construit și a renovat cabane pentru sezonul de iarnă 2018/19, toate camerele au fost mobilate cu paturi, saltele, plăpumi, perne și saltele superioare de la JYSK.

Nu există nimic mai bun decât un somn odihnitor după o zi întreagă pe pârtii. Și exact asta îi așteaptă pe turiștii din Stöten după construirea unor noi cabane și renovarea unităților de cazare existente. Toate camerele au fost echipate cu paturi, saltele, plăpumi și perne de la JYSK, inclusiv spațiile de cazare a personalului.

„Am început să achiziționăm în mod regulat prin JYSK BUSINESS TO BUSINESS de ceva timp. Prețurile sunt foarte bune, personalul răspunde la orice întrebare, iar comenzile sunt gestionate foarte repede”, spune Marcus Jarhäll, administrator de clădiri în Stöten. „Deci, a fost o alegere ușoară pentru noi să plasăm comanda aici”.

El subliniază că JYSK se implică în toate privințele. La un moment dat, când a avut probleme cu compania de transport marfă, JYSK a preluat rapid sarcina și a ajutat la rezolvarea situației.

Contează-ne

Achiziții

140 paturi130 saltele | Peste 1000 de plăpumi, perne și saltele superioare

Înapoi la experiențe clienți