Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Public la festival

3 tipuri de oameni care merg la festivaluri

Vara ai parte de multe festivaluri muzicale unde îți poți vedea trupele preferate și unde poți să petreci până noaptea târziu. Iar muzica pe care o poți asculta la festivalurile în aer liber a fost dintotdeauna variată: rock, folk, jazz sau muzica clasică sunt doar câteva genuri. Dacă îți place să fii alături de prietenii tăi pentru câteva zile și să vă distrați pe muzica preferată alături de o mulțime de oameni ca voi, festivalurile sunt o destinație de neratat vara asta.

Chiar dacă muzica aduce împreună mii de oameni în același loc, există mai multe tipuri de oameni care merg la festival. Noi am identificat câteva tipologii de oameni. Vezi dacă te regăsești și tu într-una dintre ele. 

Împătimiții distracției

Iubitorii de distracție se arată întotdeauna la cele mai populare festivaluri. Sunt prezenți adesea pe toată durata festivalului și trăiesc intens fiecare moment. Festivalul devine un stil de viață pentru ei: campingul este un fel de casă temporară și atmosfera de festival alături de prieteni le oferă energie și bună-dispoziție. 

Ce să iei în bagaj la festival:

Cei care iubesc festivalurile sunt de obicei persoane practice, iar pe lista pentru festival se regăsesc cortul, masa pentru camping, scaunele pentru camping, o saltea gonflabilă și accesorii care să contribuie la atmosfera de festival: instalații decorative de lumini și corpuri de iluminat cu LED, pături călduroase, genți frigorifice și jucării pentru distracție în aer liber, cum ar fi un pistol cu apă sau un joc cu rachete.

Cei care preferă o experiență hedonistă

Acest tip de persoană se bucură de muzica de la festival și de faptul că locuiește foarte aproape de locația în care au loc concertele. Poate să asculte formația preferată dacă deschide fereastra sau dacă iese pe balcon sau în grădină. Cei care preferă o astfel de experiență sunt persoane comode, care preferă să savureze o cină gustoasă și un pahar cu vin, dar cărora nu le place să fie înconjurate de multe persoane sau să plătească mulți bani pe biletul de acces la festival.

Ce să iei în bagaj la festival: 

Dacă ai o abordare hedonistă a vieții, nu este nevoie să ai cu tine multe haine sau articole pentru dormit. Dacă începe să plouă neașteptat, nu e nici o problemă, te poți adăposti în casă. Ai parte de o zi foarte călduroasă? Te poți adăposti de soarele arzător sub o umbrelă. Ți s-a încălzit băutura? Pune-o să se răcească în frigiderul de acasă. 

Poți organiza o petrecere perfectă în confortul casei sau al grădinii și poți să te relaxezi și să asculți muzică live alături de prieteni. Dacă te regăsești în acest mod de distracție asigură-te că vei avea și spații umbrite pentru invitații tăi. Poți instala un parasolar care să vă protejeze de soare ziua și să instalezi mai multe felinare care să infrumusețeze grădina noaptea. 

Cei care preferă confortul 

Acești iubitori de festivaluri vor să asculte live formațiile preferate, însă nu vor să renunțe în totalitate la confort și să doarmă peste noapte într-un cort, cu sacul de dormit. Poate că vor să fie alături de copii noaptea sau preferă confortul patului de acasă și totuși nu vor să piardă nici o experiență de la festival. Iubitorii de confort au descoperit astfel compromisul perfect. 

Ce să iei în bagaj la festival: 

Iubitorii confortului nu vor lua cu ei nimic în afara strictului necesar. Noi avem câteva sugestii pentru a avea parte de mai mult confort în perioada festivalului.

Te recunoști într-una dintre aceste tipologii? Dacă ai și alte sugestii, scrie-ne în comentarii. 

Vezi mai multă inspirație pentru ce să pui în bagaj atunci când mergi la festival vara asta. 

Să ai parte de o experiență memorabilă! 

Descoperă mai mult

Cum să-ți închiriezi apartamentul în perioada vacanței

Cum să-ți închiriezi apartamentul în perioada vacanței

Călătorești sau stai acasă? Sfaturi pentru o vacanță perfectă

Călătorești sau stai acasă? Sfaturi pentru o vacanță perfectă

9 Idei de activități în aer liber pentru copilul tău

9 Idei de activități în aer liber pentru copilul tău

Călătorii: Cum să dormi bine în avion

Călătorii: Cum să dormi bine în avion