Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Cum să ai propria oază de relaxare vara - șezlonguri și seturi lounge

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: decoratiuni gradina, inspiratie gradina, sezlonguri gradina, seturi lounge pentru gradina

Vara este vremea relaxării, în care poți petrece mai mult timp în aer liber și te poți bucura de grădina ta. Dar, pentru a te simți cât mai confortabil în grădină și pentru a putea să lenevești cât vrei și să uiți de toate problemele, ai nevoie de o atmosferă potrivită și de un loc confortabil. Ce e mai confortabil decât un șezlong sau un set lounge cu fotolii și canapele generoase, pe care să stai regește toată ziua?

În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, îți poți mobila exteriorul cu un set de terasă – în cazul în care ești îndeajuns de norocos și ai o grădină mare, un șezlong – dacă îți place să stai întins la soare și nu vrei neapărat o zonă pentru întreaga familie – sau o combinație de scaune de terasă și fotolii de grădină, care îmbină confortul cu economia de spațiu.

Seturi lounge pentru terasa

Seturile lounge

Seturile de terasă de la JYSK sunt realizate dintr-o combinație de metal și material moale de plastic împletit manual, numit poliratan, care imită ratanul, dar este mult mai rezistent. Materialele din care sunt realizate au două avantaje majore: sunt rezistente și nu necesită îngrijire. Seturile lounge pentru terasă sunt disponibile în diverse mărimi, culori și materiale, toate variantele având un design pur scandinav.

Dacă vrei să personalizezi grădina, poți adăuga elemente de mobilier din aluminiu – dacă ești în căutarea unui decor minimalist și contemporan, din lemn de esență tare – dacă preferi aspectul natural, sau din poliratan– dacă vrei să scapi de problema întreținerii mobilei.

De asemenea, poți alege între seturi întregi sau formate din piese modulare, pe care le poți aranja după plac.

Sezlonguri - materiale si modele

Șezlonguri

Fie că ai o piscină sau doar o mică terasă, un șezlong îți va da senzația de vacanță permanentă. Poți alege între o varietate de șezlonguri de diferite culori, realizate din oțel, lemn de esență tare, poliratan sau aluminiu, reglabile sau nu și din diverse categorii de prețuri.

Bineînțeles, un șezlong trebuie accesorizat. Așa cum o rochie trebuie scoasă în evidență cu perechea potrivită de pantofi și cu o geantă stylish, și șezlongul trebuie să primească accesoriile lui, pentru a fi cât mai confortabil și primitor. Pernele speciale pentru șezlonguri vin într-o varietate de modele și culori. Dacă este așezat într-o zonă în care este mereu soare și știi că, uneori, vrei să te retragi la umbră, nu uita de o umbrelă de grădină care te va proteja de razele puternice ale soarelui. Iar dacă vrei să ai mereu limonada sau cocktail-ul lângă tine, pune o măsuță joasă de grădină lângă șezlong și te vei simți ca la cele mai exclusiviste piscine.

Sezlonguri si accesorii pentru gradina

Pune-ți ochelarii și pălăria de soare, întinde-ți picioarele, stai sprijinit pe spate, relaxează-te și bucură-te de vară!