Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Seturi de accesorii pentru baie

Decorarea unei băi mici: 4 stiluri pentru o baie frumoasă

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: accesorii baie, amenajare baie

Baia poate fi un spațiu dificil de decorat atunci când iei in considerare să îți reamenajezi casa. Desigur, primul lucru la care te gândești este să alegi faianța, gresia și obiectele sanitare. Însă poți să mergi mai departe de atât dacă vrei un spațiu plăcut și funcțional, chiar dacă este unul de mici dimensiuni. 

Decorațiunile pentru baie vor face acest spațiu mai atractiv și îi vor imprima stilul pe care ți-l dorești. Te poți folosi și de obiectele sanitare deja existente, pe care le poți asorta cu obiectele decorative. 

Înainte să începi decorarea, alege-ți stilul care ți se potrivește. Vrei o baie decorată în stilul clasic al anilor '50, cel colorat al anilor '60, stilul boem al anilor '70 sau cel expresiv al anilor '80?

Decorarea băii în stilul clasic al anilor '50 

Un set de accesorii pentru baie cu un design simplu și aspect transparent care va arăta bine indiferent de culoarea faianței și a celorlalte obiecte sanitare din baie este setul LANE. Are un aspect vintage, însă colțuri rotunjite îl fac și contemporan în același timp.

 

Citește mai multe sfaturi pentru decorarea unei băi cu buget mic care te vor ajuta să îi oferi băii tale un aspect mai plăcut. 

O baie în stilul anilor '60

Gresia în stil "terrazo" a fost intens folosită în baie în anii '60. "Terrazo" este un amestec de ciment cu bucăți de marmură sau granit colorat din care sunt realizate plăci de gresie cu aspect neted și marmorat. Dacă ești norocos și ai o baie cu podea din plăci de gresie "terrazo", o poți accesoriza cu setul pentru baie VADSTENA care are de asemenea un aspect "terrazo".  


Accesorizează cu decorațiuni în stilul hippie al anilor '70 

In anii '70, casele și hainele noastre purtau amprenta stilului boho. În acceași perioadă, natura era iubită și apreciată, iar oamenii preferau decorațiunile din materiale naturale: sfoara, lemnul, răchita. Detaliile delicate și culorile, de asemenea, inspirate din natură ale setului de baie TINGSRYD vor aduce atmosfera anilor '70 în baia ta.

 

Auriu și cristal pentru o baie în stilul luxos al anilor '80

Îți mai amintești celebrul serial al anilor '80: Dynasty? Într-o secvență a filmului, Blake ajunge acasă și se îndreaptă imediat către bar unde își toarnă băutură într-un pahar de cristal și discută cu Alexis. Având același aspect luxos, setul pentru baie LUCKSTA se integrează perfect în decorul serialului, așa că se va integra și în baia ta decorată în stilul anilor '80. 

 

Ai și alte sfaturi pentru a transforma o baie mică și demodată, într-una plină de stil? Scrie-ne în comentarii.