Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Suport pentru umerașe într-un dormitor, tânără cu cutii și un living cu o canapea extensibilă modernă

Idei de amenajare, piese de mobilier și accesorii esențiale pentru garsoniera ta

Te pregătești să te muți în propria garsonieră pentru prima dată? Mutarea în prima locuință este un eveniment însoțit de mult entuziasm, dar poate fi în același timp copleșitor: ce piese de mobilier și accesorii pentru casă îți sunt absolut necesare și ce elemente de decor ți-ar plăcea să ai în garsonieră atunci când vrei să creezi o casă confortabilă? Am întocmit o listă care să te ajute să iei deciziile mai ușor.

Mobilier multifuncțional pentru dormitor/living și zona de luat masa

Într-un apartament mic în care dormitorul și living-ul împart același spațiu, vei avea sarcina dificilă să îmbini confortul unui dormitor cu funcționalitatea unui living și a spațiului pentru luat masa. În aceeași măsură, este important să dormi, să mănânci și să te relaxezi. Mobilierul multifuncțional, cum este de exemplu o canapea extensibilă, poate fi de mare ajutor în spații mici. Poți lua în considerare și o măsuță de cafea care poate funcționa și ca noptieră. Mai mult, gândește-te într-un mod practic la spațiul de depozitare: în același dulap închis poți păstra câteva seturi de lenjerie de pat, cărți și tacâmuri, fără să te temi că nu vor arăta ordonat sau că vor fi văzute de invitați.

Trebuie să ai: 

 

După ce ai găsit toate piesele de mobilier pe care ți le dorești, este timpul să te gândești și la un decor personalizat pe care îl vei crea cu accesorii și decorațiuni pentru interior. Lumânări, plante verzi, pături pufoase și perne decorative - toate contribuie la senzația de confort de care te bucuri doar acasă. Un covor pufos pe podea sau un separator de cameră te pot ajuta să creezi cu ușurință diferite zone funcționale într-o singură cameră.

Ar fi bine să ai:

 

Tot ce ai nevoie pentru zona de dormit dintr-o garsonieră

Îți petreci în jur de o treime din viață în pat, așa că este normal să acorzi prioritate somnului tău. Asigură-te că dormitorul, indiferent dacă este o cameră în sine sau o zonă amenajată în spațiul unei garsoniere, este confortabil și primitor, astfel încât să te poți trezi odihnit și pregătit pentru o nouă zi. Nu uita să adaugi o pernă confortabilă care se potrivește cu obiceiurile tale de somn și consultă ghidul nostru de perne pentru a primi sfaturi despre cum să o alegi pe cea potrivită.

Trebuie să ai: 

 

Dacă vrei să ai mai multă grijă de mediul în care dormi, o tăblie de pat este o investiție bună. Tăbliile de pat un efect vizual frumos și îți oferă un confort bun atunci când stai în pat. Dacă adaugi și o pătură pe pat, aceasta îți va acoperi lenjeria de pat și va crea un aspect curat și ordonat în zona de dormit din garsoniera ta.

Ar fi bine să ai:

 

Obiecte esențiale pentru baie și accesorii cool

În baie, există câteva elemente esențiale de care trebuie să ții cont ca să împrospătezi spațiul din când în când - fără să fie nevoie să schimbi întreaga cameră. În timp ce te gândești la accesorizarea ei, poți, de asemenea, să coordonezi și culoarea cu obiectele esențiale.

Trebuie să ai:

 

Dacă îți dorești cu adevărat o baie confortabilă, adăugă un covoraș de baie pentru a putea ieși din duș în siguranță, pe o suprafață moale, o cutie de depozitare și un coș de gunoi.

Ar fi bine să ai:

 

Suporturi de umerașe sau dulap?

Este important să ai grijă de hainele tale, astfel încât acestea să își păstreze aspectul în timp și să arate bine atunci când le porți. Un dulap cu o bară pentru umerașe, sertare și rafturi este ideal, dar poți la fel de bine să combini o comodă cu sertare și un suport de umerașe pentru o garderobă completă.

Trebuie să ai:

 

Iar dacă îți dorești să obții senzația de confort de acasă, adaugă câteva coșuri decorative pentru ustensilele tale de tricotat, o jardinieră pentru plante verzi, un coș de rufe frumos sau o etajeră pe roți.

Ar fi bine să ai: 

 

Aruncă o privire și la accesoriile noastre practice pentru bucătărie și descoperă cele mai bune sfaturi despre cum să alegi perdeaua potrivită pentru a fi complet pregătit pentru viața în noua locuință.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP