Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Raft mic de perete cu decor, oglindă ovală și măsuță de cafea din metal și sticlă într-un hol

Redecorarea casei cu piese mici de mobilier

Susanne Bank este pasionată atât de design, cât și de calitate - două elemente cheie în poziția sa de Category Manager pentru piese mici de mobilier de la JYSK. Recent, mai multe produse noi s-au strecurat în sotimentul nostru. Am găsit o oportunitate să îi cerem sfatul lui Susanne și să aflăm care sunt pisele de mobilier preferate de ea. „Una dintre cele mai interesante caracteristici, pe care toate cele trei produse o au în comun, este aspectul curat și industrial”, începe Susanne.

Măsuța de cafea SQUARE și oglinda ovală PIPING

Hol cu oglindă ovală, masă din metal și sticlă și o vază de culoare argintie

 

„Noua noastră masă finală, SQUARE, va atrage cu siguranță atenția”, spune Susanne. „Designul are referințe în anii '80 și acesta se află din nou în tendințe. Forma pătrată a mesei care îi și dă numele, barele metalice și suprafața din sticlă creează un aspect coerent pe care îl poți folosi în diferite amenajări: în dormitor drept noptieră, în sufragerie ca măsuță de cafea sau în hol drept consolă”, spune Susanne și continuă să descrie următorul ei produs favorit:

„Holul este locul perfect în care poți completa amenajarea cu oglinda PIPING”. Oglinda are o formă frumoasă, organică, care contrastează perfect cu forma pătrată a măsuței de cafea SQUARE. Dar o poți folosi în siguranță și singură: în dormitor, în camera adolescenților sau în orice alt loc în care dorești să adaugi o notă elegantă sau jucăușă ”, spune Susanne.

Raftul mic de perete PLACE ME

Raft mic de perete cu lumânări parfumate, plantă artificială și lampă cu baterie

 

„Consider că acest mic raft de perete are un aspect elegant și minimalist în același timp”, spune Susanne. „A fost proiectat de unul dintre stagiarii noștri de la JYSK, student la design de produs, Camilla Randrup Sejr. Ne place foarte mult să vedem că noii designeri adoptă designul scandinav pe care îl iubim atât de mult. Acest raft este alcătuit dintr-o placă de lemn, completată cu o suprafață laminată de culoare gri-petrol și un suport din oțel de culoare argintie. Datorită designului său simplu, se poate potrivi în orice cameră a casei taale, indiferent de stilul ales.”


Noile produse sunt deja disponibile online, pe JYSK.ro, și în magazinele noastre.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP